VENDULKA: jo ten je dobrej,ja ty mma souteze nejak extra nesleduju, uz je toho moc, ale o tomhle jsem slysel, kor kdyz je to "reprezentant":)))
kdyz jsem ho nejak zaregistroval poprve, tak uz podle oci mezi tema fighterama vycnival. imho zvolil dobrou cestu, rozhejbat na par minut synchronizovane 100kilo pri vysce 190+ asi neni sranda, takze ta sebekontrola se mu hodi vne i uvnitr:)) k tomu prezdivka Denisa, to se asi taky hodi, kdyz ti pak kazdej hejhula rika holcici prezdivkou a treba do tebe reje po projetym zapase:)) nekde jsem ho snad slysel v tv nebo radiu..
a ma i takovej svuj styl, jako mival muj oblibenec Genki Sudo, ten ale vychazel spis z jiujitsu. ten po zapase vzdycky behal po ringu s plachtou slozenou z vlajek sveta a napisem We Are All One:)
urcite je to dobrej priklad pozitivni muznosti, muzeme mu tu zalozit mistni bunku fanclubu!:)
docela opak treba k Vaskovi Sivakovi, to je mladej sekac kickboxer 20 let, bilance 17-0, ale hada se treba celkem sproste s lidma na fejsbuku, ten na tom jeste musi zapracovat. doufam, ze sem nechodi, mozna by me serezal jako zito:))