RAMJAH:
Myslím, že to byl Resmed Lumis. Šíleně hlučnej větráček - připouštim, že to mohla bejt vadná/vyráglovaná zkušební jednotka. V rámci kalibrace a zkoušení masek jsem vystřídal nos-ústa, ta se nedala protože v klidných fázích jsem se s tím při nádechu hrozně přetahoval a při zástavách to do mě začlo valit tak, že mě to vždycky vzbudilo (což bylo imho v REM fázích, které jsem za ten týden prakticky nezažil). S nosní maskou to bylo o fous lepší, ale taky žádná hitparáda. Poslední noc jsem to musel servat z hlavy, abych se za pět dní alespoň jednou pořádně vyspal. Sestra mě neustále vysvětlovala, že si na to zvyknu tak za měsíc a že si mám dát špunty do uší...
Dvacet kilo jsem shodil za měsíce tři, protože se léčim ještě s náběhem na dnu, vysokym tlakem, blbejma jaterkama a cukrovkou, kterou mám kompenzovanou bezva preparátem Ozempic. Souběh těchhle věcí způsobil, že jsem toho moc nemohl jíst a než jsem se v tom trochu naučil chodit šlo to rychle dolů. Jak se pak lepšily jaterky, začal jsem do toho hodně hlídat živiny a kalorie a vlastně se to všechno nějak porovnalo. Tlak v cajku, 20 kg dole, jaterky jak víno a tu kys. močovou v krvi už mam taky výrazně lepší. Takže se to podařilo podchytit. A s tim (údajně) odešlo i chrápání i apnoe. Usuzuje ze dvou věcí. Milá říká, že celou noc nic neslyší a já se teď cejtim ráno víc odpočatej. Je to vůbec možné?