• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    OTAVA: jasně
    Krom Celsius co jsem linkoval níže TYCHOVRAHE pooužívám dlouhodobě Ledn a nově FTX.
    Celsius dává 6.2% APY na jeden BTC
    Ledn dává 6.1% APY na dva BTC
    FTX dává 8% do hodnoty 10k USD, na zbytek 5%.
    Všechno celkem solidní firmy, celsius už spravuje krypto v hodnotě přes 20 miliard USD, FTX je taky hodně zazobaná firma, Ledn má solidní business model. Ale riziko tam samozřejmě vždycky je.

Abych si přihrál vlastní polívčičku, tak srovnání úroku napříč obdobnýma službama (jsou tam i menší platformy s hezkýma výnosama): https://coinlenders.net/?coin=BTC , nebo se tam dá navolit libovolný coin a budu rád když někdo využijete nějaký z referalů :)

JUNKETT: Já se tomuhle vyhýbám právě kvůli tomu, že pohyb ceny v tom páru (jakýmkoli směrem) tě dostává do ztráty. Hledej "impermanent loss", na netu je hromada kalkulaček. "Impermanent" je poněkud špatný název protože ty ztráty jsou zcela reálný. Musíš se na to pak dívat že vlastně už nedržíš ETH a token, ale stake v tom poolu, jehož cena se pohybuje jinak než cena eth a tokenu..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    huraaa vyhrál jsem na freebitco.in 4000 Satoshi (žádnej zázrak ale potěší :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOJZEE: webtrh, toptalent,… a milióny jejich variant?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    / trosku ot, ale zeptam se zde, nevite, je-li na nyxu nejaky klub, kde by se obecne shromazdovaly tipy, jak si na internetu privydelavat? nemyslim jen krypto, ale jakakoli mena ruznyma formama plateb za ruzne poskytovane, ne nutne odborne, sluzby? pripadne byl by zajem ji zalozit?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JUNKETT: taky mě to zajímá.

Finance má na BTC úplně směšný úroky, máte někdo odzkoušeny jiný projekt který je spolehlivý a dává pěkně APR prosím?
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    Ohledně toho stakingu - zkoušel někdo poskytovat likviditu do poolů na uniswapu? Jde mi o to jak moc je to v praxi bezůdržbové nebo jak moc se musí něco řešit když tam vrazím třeba nějaký token x a eth a pak x vyleze nebo spadne o 50% vůči eth - je to třeba nějak řešit apod?
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    VONBONBON: Všechno dobry, dnes odpoledne se to připsalo. Konec paniky. Ale trvalo to teda. Na support jsem nepsal…
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    JUNKETT: takovej tip na staking coin (kromě toho co de na pancakeswapu, cake např.. :-) ) , mám AKT, akash token - jedou cloudovej computing, cosmos chain, maj k tomu i takovohle pěknou "těžící" mašinku..

Stakuju to za nějakejch 40-50%.

Ale možná je tenhle shilling na tenhle klub moc OT, :-)

BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    OTAVA: ok,dik :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLESHAK: proste jsi v cekacce a jednoho dne tam bude misto On Waitlist - Take Quiz.
    U nejaky meny mi to trvalo fakt dlouho.
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    OTAVA: no,zadnej dotaznik jsem nevidel..skonci kurz/reklama a dole je poznamka,ze jsem v cekacce..
    da se nekde najit ten waitlist?
    protoze tri mesice cekacka mi prijde trochu moc..
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    OTAVA: bůh žehnej Indům s headsetem. Dik😄
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    OTAVA: jenže já jsem právě nikde žádnej odkaz, nebo mail na support nenašel. Ty ho tam někde vidíš, nebo sem dement? Nebo mám prostě na hulváta prubnout support@freebitco.in?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    VONBONBON: určitě si to zdokumentuj a napiš na support
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    Btw ještě mne napadla jedna free crypto možnost kterou tady ještě nikdo nezmiňoval - používáním brave browseru dostane člověk nějaké BATy, nic moc ale proč ne když jsou zdarma. Jinak brave má i integrovaný metamask wallet:) https://brave.com - nevím přesně jak se rozhodují kolik pošlou - někdy to je 2baty někdy 0,5 za měsíc… za rok jsem na browsení vydělal tak 100kč:)))
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Hlásím po víc roce problém s freebitco.in
    Kurva vsadil jsem na Portugalsko ve včerejším zápase proti Irsku 0.0058 btc. Portugalci vyhráli a mě to nejenom že nepřičetlo výhru, ale sežralo mi to sázku a ty btc v peněžence nemám prostě. Píšou tam, že se to vyplácí do 48hod(i když mě se to do rána většinou všechno přičetlo, co jsem vsázel na hokeje, bpl a na euro), ale i ve waiting mi to nepíše žádný čekající btc na vyplacení… nějákej poděl prostě. Kdyby se to náhodou do zítra příčetlo, tak dám vědět…
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLESHAK: jasný, to normálně funguje. buď jseš na waitlistu nebo pak můžeš shlédnout video a pak musíš vyplnit quiz a dostaneš krypton.
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    OTAVA: myslim ty free earn.. skouknes x videii a za to dostavas dany krypto..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BLESHAK: kde má Coinbase odměny za reklamy? na CB jsem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam