• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    RESOLUT: freebitco.in: tesne pred videem si zapl boost 500%, aby to vypadalo dobre, chapu, ale nerekne ze je to ztratovy zpusob, jeden reward point (RP) = 1 satoshi a kdyz jich nazbiras 100 000 RP muzes je smenit za satoshi, rika, ze to dela nekolik let, mel tak udelat. Urok, ktery stranka dava, nema co docineni se staking(em), urok plyne z profi sharingu.
    faucetcrypto.com: zkousel jsem, tento web jsem opustil, protoze je velmi narocny na captchu, klikani na tomhle webu je ocistec
    cointiply.com: vyber v satoshi je od 50k coins, ne 35k, 35k je limit, kdy web zacne tydne pripisovat urok 5% p.a. Cointiply rain funguje jako procentualni podil z poolu, vyse podilu zavisi na lvl uzivatele a hlavne na prijmu za posledni den. Rain je tam v podstate dalsi faucet a pokud se podari treba survey za 20k coins, tak rain muze mit hodnotu dalsich 400-500 coin co cca 45 min do pulnoci toho dne.
    piperflare.com: nepouzivam
    esfaucet.com: maji to byt jeho top faucety a neklikal tam vice nez rok? :D
    simplebits.io: je vice hra nez faucet, dalsi obdoba simulatoru tezby btc, ltc a ethera. Hru jako takovou zminuje letmo a pritom je vynosnejsi nez ten faucet. Navic vubec nezmini Superior hardware, ktery dava 35% urok.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COYOT: mě jednou 4000 Satoši!

ale tak za dva roky nebo kolik -)
    FILLIPPO
    FILLIPPO --- ---
    COYOT: taky se mi to jednou povedlo, celkem potesi :)
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    BUNCAK: ok..Třeba by dalším lidem pomohlo to pod videem uvést na pravou míru? ;)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    RESOLUT: proklikal jsem si video k faucetum co klikam, typek rika celou radu nepravd (limity, doba vyberu, poplatky) a nektere faucety nevyuziva k jejich plnemu potencialu
    COYOT
    COYOT --- ---
    OTAVA: Me se jednou povedlo na kole stesti na freebitcoin natočit 3900RP .. jinak gratulace k výhře, to pak jinak přibejvá
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    vím že to nikomu asi nepřidá, ale vyhrál jsem v bitcoin Aliens poprvé 10 000 BCH Stoshi ! (první cena)

jako moc to není a jsou ty Vánoce :-)
    FILLIPPO
    FILLIPPO --- ---
    Ahojte,

pokud se stanete "smart members" na travala.com, dostanete airdrop v TRVL (jejich novy partner).
    Ja tam mam 500 locknutych AVA tokenu, dneska jsem obdrzel 27 TRVL - cca 270 KC. Tento tyden probiha dalsi kolo airdrop. Minimum k tomu, aby se clovek stal jejich smart memberem je 50 AVA tokenu zalockovanych na jejich strance. Navic cena AVA tokenu je ted IMHO rozumna, spadla ze 3 USD na 1.78. (NFA, DYOR)

Byli by jste hodni, kdyby jste pouzili pri registraci muj referal (obe strany z toho maji stejne vyhod).
    Get rewarded for your first hotel booking | Travala.com
    https://www.travala.com/ref/FJ5Z3D
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    Bitcoin zadarmo? Faucety nevymreli! Každé satoshi sa počíta! TOP klikačky!
    https://www.youtube.com/watch?v=-H5YMfL8ml4
    COYOT
    COYOT --- ---
    OTAVA: Jo přibejvá to tam hezky :) když si člověk dá 2x dotazník , k tomu faucet, je schopnej 1000sat za den dát
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: o 25%
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jinak sem tam davam svuj stav pro zajimavost jak rychle / pomalu to tam jde - ted tam mam 31,950 satoshi + cca 800 ve faucetu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    vanocni akce na coinpayu - zvysena vyplata na Faucetu / faucetech.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    na Binance jsem dostal 200 SHIBa jen tak - asi k Vánocům (jasně že cena je 0.00 nic ale potěší)
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    Neni to sice rychlé zbohatnutí, ale ani to neni k zahození a hlavně to neni zjevnej scam:

Okcoin teď snižovalo poplatky za výběr BTC onchain na pouhé 0.02 mBTC, cca $1 při současný ceně. Mají taky deposity a withdrawaly přes LN, takže pokud vybíráte z těch klikaček přes LN a chcete to dostat na chain, tak tohle je celkem levnej způsob.

Mimo to mají při registraci přes referral, splnění KYC a nákupu crypta za fiat v hodnotě alespoň $100 bonus $50 v BTC. Deposit EUR lze v SEPA, nebo kartou (při depositu kartou ale poplatek 4%). Bonusový BTC lze nicméně vybrat až po 180 dnech, na účtu se objeví po pár dnech od nákupu.

Můj ref: https://www.okcoin.com/join?channelId=600144938
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tohle je fakt na hrane noze, pac to muze sklapnout kdykoliv jeste jednou - nemuzu to nikomu doporucit !

Skoro bych byl radsi kdyby jsme to tu nerozmazavali.
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    Takze klasika: nedat do toho vic nez o co jsem ochoten prijit a idealne co nejdriv vybrat vlozenou investici a pak uz to jet pro prdel....
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    OTAVA: Prostě úplně normální ponzi
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Domenu maj predplacenou na mene nez rok, resp presne na rok od jejiho zaregistrovani. IMHO pujde o Exit scam, kdy nalakaji vetsi mnozstvi vkladu, vsechno bude super, budou vyplacet a jednoho dne najednou sajt prestane existovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam