• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    tipy na videohry (batole?, předškolák, školák), co vás bavilo, jakou koupit myš, kontrolery, PC, tablet, nintendo, mobil. weby kde se dá učit jednoduše programovat. vtipné "didaktické" aplikace. zábava. hidden-object, tower defense, adventury, logické, RPG, turn-based souboje, sandboxy, crafting... mody do minecraftu. servery kde naše děcka můžou hrát spolu.

Web (hlašte chyby, pište texty): hry.amentum.cz

Skvělá game-based "škola" (nutno umět anglicky): recess.gg/explore
    rozbalit záhlaví
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FRK_R23: já to právě hraju (verze na Steamu), jsem v 6. roce a na žádné bugy a potíže jsem vůbec nenarazil. Jen některé levely jsou trochu těžší, takže chvilku zaberou.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TOOMIX: Celkem nedoporučuju. Zpracování oproti třeba StarWars hrám je naprosto tristní. Tolik problémů jsem s hrou dlouho neměl. Je to hezký, ale zabugovaný :) Přišlo mi to jak ušitý horkou jehlou. Gameplay je teda totožná se StarWars :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    -75% LEGO Harry Potter: Years 1-4 on GOG.com
    https://www.gog.com/en/game/lego_harry_potter_years_14

-75% LEGO Harry Potter: Years 5-7 on GOG.com
    https://www.gog.com/en/game/lego_harry_potter_years_57
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    IRAVEN: jakou máš vyzkoušenou, je play & code za mesicni predplatny, nebo Kids Puzzles za jednorazovou cenu?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    YMLADRIS: At si rekne samo.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Na android mobil do letadla (dítě 9 let). Vzala jsem monument valley 2 a ctinkrolls uquen and Kings. Má někdo ještě nějaký tip? A fungují hry na Android obecně v airplane mode? Případně díky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: bylo by krásný, kdyby tam byla i čeština, jenže někteří původní dabéři ze seriálu jsou mrtví a asi nebude nikdo, kdo by do toho dabingu/překladu šel :(

KULHY
    KULHY --- ---
    IRAVEN: Dik za tip. To vypada, ze to prubneme.
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Zdar, jen chci predat jeden tip. Moje ctyr- a sedmileta holka ujizdi na Thinkrolls. Vzajemne si delaji ruzne levely a bavi je to uz cele mesice :).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Splní se mi sen!

Byl jednou jeden... život: Legendární seriál se vrací v úžasné nové podobě | Prima Cool
    https://coolmagazin.iprima.cz/hry/animovany-serial-lidske-telo-nova-podoba

Once Upon a Time... Life: Origins on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1826560/Once_Upon_a_Time_Life_Origins

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    STAROJDA: Ma simku, takze whatsapp. Ma i Discord, ale tomu ja vubec nerozumim, on jo.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    STAROJDA: já Discord zkoušel před lety a nechtěl, ale dneska s ním vlastně skoro nemám problém... přijde mi zajímavý, že je to (zatím snad pořád ještě) samostatná firma
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Díky za reakce!
    KERRAY: Nojo Discord! Díky za tip. Prcek o něm ví a občas od nějakého youtubera tam zavítal. Ale já mám na Discord dost pifku (jsem produkťák a jako produkt mi to nikdy nesedlo) :D. Ale já to skousnu a založím mu účet. Stejně už voicechatuje v TF2, takže s komunikací u her už má zkušenost.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    STAROJDA: posílám na Hangouts, poříz je že si toho často nevšimne. Má normální nelimitovany Google účet
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    STAROJDA: WhatsApp má starší 11, protože má telefonní číslo, je tam babička, spolužačky... ale já ho nemám, a nakonec i s mladší všichni používáme Discord, který už stejně slouží pro komunikaci při hraní, a kde máme 'vlastní' server, na který si můžeme přizvat kamarády, a svoje skupinové kanály... a jsou (snad) průběžně patřičně poučovány ohledně online komunikace s (nejen) cizími lidmi a přijímáním 'přátelství' a přidáváním se na jiné servery

Skype je imho dneska zbytečnej, Instagram i Messenger jsou Facebook a stejně jako jiné sociální sítě tam zatím nemají přístup, a na soukromo bych doporučoval Signal, ale ten je zase moc strohej

před Discordem jsem používal normálně nějaký google chat a mail, protože G účet stejně mají všichni
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    STAROJDA: přes imesage nebo mailem
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Toto je otázka ohledně starších dětí, ale: Řešíte s dítětem nějak messaging? Tj. jak mu vzdáleně poslat odkaz - messenger, whatsup, instagram, skype,...?

Prckovi bych rád poslal odkaz na video (nejsem teď doma), ale vlastně nemám jak :). Jediný co má u sebe na ntb je školní teams account a to uplně propojit nejde.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MA747: na linuxu mi SN30pro normalne jel na prvni dobrou. Jen Gamecube ma trochu specificky ovladac tak to namapovani asi bude trochu opruz
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ZELGARIS: Díky za tip! Prckové (7, 4) už to mastěj. Za mě lepší než Kirby Star Aliance.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Kdyz jsme u tech deti a Nintendo Switch, tak ted v patek vyjde novy Kirby - demo s trema urovnema je uz nejakou dobu ke stahnuti zdarma a jde to hrat ve dvojko + je tam jednodussi mod, kde ma kirby vice zivotu. Decka (6, 3) to chteji hrat kazdy den.
    MA747
    MA747 --- ---
    STAROJDA, RAINBOF, KULHY, TOOMIX, YMLADRIS: Díky moc všem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam