• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGChodíme!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    HOWKING: Včera jsem dala svůj běžecký rekord: 7:44 / KM :D :D Zlepšení skoro o dvě minuty. Ta tvá chůze je prostě masakr. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ATOMIKS: Dík! V sobotu jsem dojela do Jílového a tak různě prochodila k Panským skalám, Zbořelému Kostelci, do Týnce a domů, hezkých 20 km, ale čekala jsem kratší procházku, takže jsem málem padla žízní - malá voda. :D

    Na Okoř se těším - no a i na všechno ostatní :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jen procházkové tempo. Nechtělo se mi :)

    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ještě kroky (ale je v nich i následná cesta do obchodu a zpět :D)

    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak jsem si taky dnes našel čas na krátkou procházku. :) Na delší trasy se furt se psem bojím, protože stále občas kvikne, když vyskočí a k veterináři jdeme až ve středu. Ale chodí v pohodě, bez kulhání.

    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ATOMIKS: Dík, to vypadá skvěle!
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    ALONSY: třeba Jílovské vyhlídky https://www.osjilove.cz/clanky/trasa-jilovske-vyhlidky.html . nebo jsem rád chodil toto, kvůli Vlčí rokli https://mapy.cz/s/cufehasuco . pak tu zazněly Kralupy - Okoř, to je taky fajn trasa.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ALONSY: Já obvykle hledám místa v okolí na chůzi tak, že hledám co největší zalesněný souvislý flek na mapách. A tam si pak hledám cesty až na místě. Obvykle jsou tam cestičky, nebo minimálně vyjeté stezky od kolařů (ti jsou dnes všude).
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    HOWKING: Můj absolutní a nejspíš celoživotní rekord, který pravděpodobně nepřekonám. :-D
    A šla jsem to přibližně 8 hodin (jen to původní Dobřichovice - Dobříš což bylo asi kolem 27 s mým blouděním), no, vaší rychlosti se fakt nevyrovnám. Ani když běhám. :)
    A musím už si nainstalovat ten RunKeeper, ať mam ta čísla někde pohromadě.
    Jinak určitě ráda přijmu tipy na takové (radši i kratší) výlety v okolí Prahy. Nemam auto, chodím sama, tak aby to bylo jakžtakž bezpečný (žádné lezení po lanech, nebo jen trochu :D) a dalo se dobře dostat tam i zpět. :) Vůbec mi to plánování a hledání nejde.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ALONSY: Slušná vzdálenost.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já včera takhle a dneska se ani nehnu. :)
    Bylo to příjemný, i když cesta moc plná lidi a druhá půlka až na dvě místa docela nezajímavá. Cesta Dobřichovice - Dobříš a pak ještě nějaké popochazení po Úvalech.

    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Dneska výlet z Kralup nad Vltavou na Okoř.
    Po červené.
    14,5 km, 2h47m, průměrná rychlost 5,2 km /h. Nejvyšší prý 9 km /h.
    Žádný extra výkon, ale potěšilo mě to dost :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Dneska jsem se bál, že se budu předčasně vracet, nebo ponesu několik km 20 kg psa. Minulý týden při skoku na postel nebo vyběhnutí do schodů párkrát vypískla a tak jsem se bál. Ale odběhala si svoje, ani nezakulhala. Tak asi v pohodě.

    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak zas po krutě dlouhé době. Ale i když mám auto v servisu a půjčené náhradní a znamenalo to, že ho pak budu muset vysát, protože bez pa nejdu, tak jsem vyrazil. No a po cestě domů se mi v něm pes ještě vyzvracel. Není zvyklá jezdit v jiném autě. V mém to za 7 let neudělal. No naštěstí spořádaně do toho kaslíku pod ruční brzdou a tak to stačilo vzít jen vysavačem. :D

    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KRISKA: tak vysledek z fyzio - moc dlouhy kroky, vic dopady na patu.
    proste zkratit krok (je fakt, ze ja hodne natahuju krok, kdyz jdu rychleji).

    protahovat holene moc nejde, efektivnejsi zatlacit prsty na sval a kroutit kotnikem ven a dovnitr s nohou jakoby ve fajfce
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    zitra jdu na fyzio tak mam zaznaceny, ze se musim zeptat, ale rikala sem si ze tady s tim muzete mit docela zkusenosti (a pripadne prave z toho budou nejaky hinty na to fyzio).

    jinak na chuzi nosim boty altra, mam hodne sirokou nohu a zadny jiny mi nejsou, tak vzhledem k cene ocekavam, ze by to nemelo byt uplne marny. Problem je ale mozna v tech spickach, nosim boty cca o 3 -4 cisla vetsi nez moje noha, abych se do nich vubec dostala a musim hodne zvedat nohy, jinak tou volnou spickou naberu vsecko co je na ceste a obcas z toho sou slusny drzkopady :D... tak to asi nezapomenu zminit taky, jinak by me to asi ani nenapadlo se nad tim pozastavit.

    letos jeste uplne v kondici nejsu, nejakou padinu na sobotni vylet bych si jeste netroufla... ale kdyz se odprasknu po 30km tak uz ani nedojdu ten konec trasy :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ty holeně v podstatě bolí, když se dlouhým nechozením pokazí technika chůze a člověk moc zvedá špičky a došlapuje na paty. Nenapravuju to - po pár km se to usadí samo. Tělo si vzpomene. Na začátku chození mě to bolelo neustále. Ale techniku jsem úmyslně nenapravoval, to se optimalizuje dalších chozením nějak samo. Nohy si najdou jak jim to nejvíc vyhovuje.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    JINX: Mám to nejblíž a poslední dobou mám málo času na delší výjezdy.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KRISKA: Někdy když dlouho nechodím se mi to stane. Vydržet. Po pár km to odezní.
    JINX
    JINX --- ---
    KRISKA: holene me bolely pri behani kdy jsem pouzival nejake low-end nike boty na bezne noseni. Prestalo to vymenou za bezecke boty, ted je nosim i na prochazky na delsi trate.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam