• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLECTICAFace Yoga
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Trochu mi vadí ten způsob, jakým ten profil staví (hodně krátkých videí je o ničem), ale osobně jsem si tam pár dobrých cviků našla, ale třeba jiným to vyhovovat vůbec nebude:)
    Anastasia (@anastasiabeautyfascia) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/anastasiabeautyfascia?igsh=NGttNDVlcXpvNXR3
    JAEN
    JAEN --- ---
    SUURJA: za me porad vede symona rydlova, ale volne dostupne ma jen neco. To neco ale neni spatne:)
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    Ahoj, prosím máte někdo tip na osvědčený video/ zdroj cviků na kontury obličeje, bradu a celkový “refresh”? Rada bych si našla nějakou fajn rutinu, ale totálně se ztrácím v množství zdrojů. Díky :)
    JAEN
    JAEN --- ---
    KOPRETKA: parada, moc dekuju! :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    JAEN: a pak ještě třeba
    Obličejová jóga a zbavení se pokleslých víček | Stream
    https://www.stream.cz/udrzksicht/zbavte-se-tezkych-vicek-a-omladnete-64343161

    Oči jako mrkací panenka aneb 3. lekce obličejové jógy nejen proti spadlým víčkům | Stream
    https://www.stream.cz/udrzksicht/oci-jako-mrkaci-panenka-aneb-3-lekce-oblicejove-jogy-nejen-proti-spadlym-vickum-64121182
    JAEN
    JAEN --- ---
    Ahoj, po pulrocni pauze jsem se vratila k cvicebni praxi a musim rict, ze rozdil je fakt videt - zhorseni i pak docela svizne zlepseni. Na vzhledu i na nalade:) A prosim o radu, mete nejaky oblibeny cvik ci serii na droopy eyelids, povisla vicka?
    MEI
    MEI --- ---
    MEI: Už POZÍTŘÍ mám narozeniny a protože chci, aby bylo co nejvíc žen (a můžů) krásných a spokojených, mám pro vás slevu, která nikdy nebyla a nebude.

    42% slevu na online program NAPLNO. Ano, je mi 42:)

    slevový kód: simona42

    Sleva bude platná 24 hodin jen 16.3.
    MEI
    MEI --- ---
    ONLINE NAPLNO - Simyoga
    https://simyoga.cz/kurz/online-naplno/?ecmid=2046

    Zitra má Simona 42% slevu.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Vim, ze tu doporučujeme ten cely kurz, ale nemate nekdo ozkousene neco levnějšího? V tuhle chvili si tolik fakt nemuzu dovolit. Nasla jsem neco i na Udemy kolem 15-20 dolaru, coz je za me v pohode. Vyskakuje mi i nejaka Ukrajinka na Instagramu, ale pak jsem na Redditu na ni nenasla dobry recenze. Tak bych ocenila osobni doporuceni.
    A pouzivate nekdo Gua shu ci ten mandátní valecek?
    EULE
    EULE --- ---
    SAAYURI: tak to bych byla moc rada :). Dekuju predem.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    EULE: Poslu ti svy pristupy, ja to mam a jeste jsem nezacala :D
    EULE
    EULE --- ---
    A ja to jeste nezkusila, ale chtela bych :))
    JAEN
    JAEN --- ---
    MEI: hele ja jo, a fakt moc dekuju. Pozoruju po asi dvou mesicich vyrazny zmeny, prvni uz cca po tydnu. Mam pocit, jako bych si z obliceje sundala unavenou, zamracenou masku... a vznikajici druha brada si dala zase odchod:) Takze jeste jednou diky! Sama bych na to neprisla.
    MEI
    MEI --- ---
    Tak co? Zkusila jste některá na popud tohohle auditka cvičit a vidíte změny? Vcelku me to zajímá, protože na mě to opravdu funguje, ale bavila jsem se také s paní, která poctivě cvičila rok a neprojevilo se to vůbec.
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    Milé ženy!
    Sleduji to tady a těší mne, že o Face Yogu je zájem :) Jsem jednou z mála českých certifikovaných lektorek Face Yoga Method - tj. rovněž mám certifikaci od Fumiko Takatsu :)
    Právě mi skončil živý kurz, který jsem měla v Praze na Letné: https://www.facebook.com/events/161452319516837/?event_time_id=161452336183502&ref=newsfeed
    (Respektive ještě dobíhají náhrady v online verzi.)
    Ráda pracuji s lidmi na živo, ale v současné době to, zdá se, bude snažší online. V příštím roce chystám kurz přes ZOOM - určitě sem zavčasu hodím info! Aktuálně jsem k dispozici spíše k individuálním lekcím přes ZOOM. Kdyžtak mi klidně napište zde, nebo na FB či IG (Face yoga pro sebelásku)

    Tinka Makeda
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    MEI: super, diky za vycerpavajici recenzi :)
    MEI
    MEI --- ---
    SAAYURI: Za mě ano. Dává mi smysl cvičit koncepčně a ne náhodně dle videí z netu. Když to přirovnám k józe, tak tam jsou taky nějaké cviky vhodné na začátek, některé na střed a další na konec praxe, stejně jako se například kompenzují předklony a záklony atp. Podle YT jsem prostě nevěděla, jestli to dělám smysluplně, jaký počet opakování je třeba a tak. Simona to má má sestavený do 6 týdnů po 7 dnech, každý týden se věnuje jedné části obličeje (čelo, oči, rty…), ale vždy se cvičí i celý obličej. Doporučuju kouknout na nějaký volný videa, abys věděla, jestli ti jako lektorka sedne, až skončí kovidové šílenství, ráda k ní zajdu na živou lekci.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    MEI: takze to za tech 4,5k stoji?
    MEI
    MEI --- ---
    Já za sebe přihodím, že cvičím se Simonou Rydlovou, která má certifikaci od Fumiko. Je mi 35, takže je to spíše prevence a způsob, jak si FY postupně zařadit do každodenní rutiny. Překvapivě me to dost baví, určitě mi velmi vynikly oči, vyrovnala jsem asymetrii obočí a víceméně se zbavila jakýchkoli problémů s pletí (i když na ty jsem stejně moc netrpěla). Zaplatila jsem si přístup do videogalerie, kterou má na webu.

    Simyoga.cz - Nová tvář, nový život
    https://simyoga.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam