Takže po prvních pár dnech musím říct, že jsem veskrze spokojený :-) Moje Steam library není zas tak zajímavá, Deck jsem si ostatně nekupoval primárně kvůli ní. Ale po instalaci Heroic Launcheru a Emu Decku musím říct, že GOG hry mám konečně vyřešené (samozřejmě ne stoprocentně, ale s tím si ještě pohraju) a mít mašinku, která dokáže relativně bez problémů emulovat prakticky cokoliv od Master Systemu po Dreamcast - to je prostě výhra! Předesílám, že valnou většinu existujících herních konzolí sice fyzicky vlastním a pro každou z nich mám buďto nějakou flashcart, nebo nějak jinak vyladěnou kolekci her, které si čas od času rád zahraju. Ale pokud chci vyzkoušet něco nového, tak se mi někdy prostě nechce vytahovat a zapojovat konzoli, oprašovat CRT atd., takže jsem vždycky chtěl mít snadnou možnost si hru nejdřív jen vyzkoušet v emulátoru, jestli má vůbec cenu (můj deset let starý noťas na to nebyl úplně vhodný). No a tohle mi Deck úplně parádně splňuje, takže v tomhle směru jsem prostě nadšený :-)