• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: jinak k navaznosti na tuhle fotku. Tady byl jeste v brisku. A uz je venku:) Steam deck docela dobry k miminu musim rict

    GREGI
    GREGI --- ---
    BOBES: skvele se to hraje na tom touchpadu. Klik mysi nastavenej na pravej trigger;) Jinak dobrej je i monster train je za par kacek klic a za vyzkouseni imho stoji.
    BOBES
    BOBES --- ---
    GREGI: Ano, ve Slay the Spire se dají utavit stovky hodin. Sám mám asi 600 a pořád si to občas pustím jen tak pro zábavu ;)

    Budu muset taky vyzkoušet nainstalovat na Steam Deck.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jo a piste co hrajete rad se necham inspirovat!;)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Dorfromantik je super na Decku
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak uz sme svoji dva mesice a musim rict stale stejna laska jak na zacatku:) Prekvapive me na nem ani nic nesere... mozna ta baterka obcas:) Bal sem se nejvic displeje ale nakonec ho mam rad. Sem prekvapenej ze mi tech 800p 60hz nevadi kdyz sem zvyklej z mobilu na 120hz fhd oled.
    Nejvic tam mam nahrano na Slay the spire, nikdy sem karetni hry na pc nehral ale tohle je fakt skvely a myslim ze to je ten typ hry co se da hrat stovky hodin a neprestane bavit.
    Pak jeste doporucuji Yokus Island Express jak pro dospely tak deti:) Takova skvela kombinace pinballu s open world platformovkou a grafikou ala botanicula/machinarium.
    Na PC se ale teda neprasi kompetitivni fps pvp hry mi na controlleru opravdu nejdou a 60hz s malym rozlisenim taky zadnej topik. Takze to je asi tak jediny minus i kdyz mi to ve vysledku nijak na SD nechybi protoze proste svadi k hrani jineho typu her:)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Steam Deck hits over 6,000 games marked Verified or Playable | GamingOnLinux
    https://www.gamingonlinux.com/2022/10/steam-deck-hits-over-6000-games-marked-verified-or-playable/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Btw když už tady máme takovej pěknej klubik, tak kdybyste se chtěl někdo kamarádit... 279553280 Ať mi tam není samotnýmu smutno :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DEEFHA: Jestli si chceš udělat výlet do Písku, tak se můžeme dohodnout.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LAUNCHER: Tak kdyby ses té dokiny chtěl zbavit, dej vědět. Ještě jsem neobjednával, klidně bych ji vzal od tebe.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tak pro nás bohužel k ničemu. USBC koliduje s krytem, který jsem na Steam Deck dal. A protože mám SD k dětem, tak ho z krytu nehodlám vyndat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Dock - Z ranní pošty. Dostanu se k tomu asi až v sobotu.

    BOBES
    BOBES --- ---
    Burnout rozběhnut! :)
    BOBES
    BOBES --- ---
    DEEFHA: Děkuji!

    A v klidu, hackování/pirátění jsem se nikdy nebál. Na to jsem už podpořil a koupil her tolik, že mě budou mít rádi i v pekle :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBES: Já jsem se ti to náhodou chystal hodit do pošty, ale bál jsem se, abys mi to neomlátil o hlavu :-) Tak enjoy! Kdybys sháněl BIOSy pro OG Xbox, tak si řekni. Ten se shání o moc hůř (ten jeden jediný, který je potřeba pro funkční Xemu).
    BOBES
    BOBES --- ---
    O čistou duši mi nešlo, spíš jsem to jen na těch internetech nemohl jednoduše najít. That's all, není třeba za tím hleda nic sofistikovanějšího :)

    Každopádně děkuji za nyxí rady a názory, co jsem potřeboval byl tento link: https://retromania.gg/bios/pcsx2-playstation-2-bios-3
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Jasně, tak pokud PS2 opravdu vlastníš a ten "legal" BIOS si odněkud stáhneš, tak pokud ti jde opravdu o tu čistou duši, asi bych se pekla nebál. A dokonce bych se nebál ani v případě, že bych to PS2 neměl :-) Ale já mám čtyři, na mě si nepřijdou :-P
    LUDO
    LUDO --- ---
    BOBES: vlastnit PS2 a rozhliadnut sa po tych internetoch, neviem teda ci je rozdiel stiahnut si BIOS alebo ho pracne dolovat z PS2
    BOBES
    BOBES --- ---
    DEEFHA: Moc dlouho jsem nehledal, ale nepřišlo mi, že by se někde dal splašit legal PS2 BIOS. Všude psali, že sorry, je třeba si sehnat ten svůj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam