• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    Diskuze ke sdílení zkušeností s různými nastaveními. Proton kompatibilita, dual boot, key bindings atd.....
    rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTISHEK: a nejen to
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    1TB OLED refurbished na Steamu k dispozici
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Neviditelná ruka trhu. LCD se už nevyrábí, takže orig. je měna a brzo nebudou....
    GREGI
    GREGI --- ---
    MCKIDNEY: vzdyt oled ma taky Lkvou atyp
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GREGI: Oled ma jiny board a normalni tvar batsrie
    GREGI
    GREGI --- ---
    MCKIDNEY: na oled ale za pulku....
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GREGI: No koukam ze kit je $140 to je docela ok pro atypicky tvar
    GREGI
    GREGI --- ---
    VACA: uz sem tam menil ssd tak vim jak easy na rozdelani steam deck je:) Mobily si opravuju uz skoro 20 let takze vim co znamena pain:D
    MCKIDNEY: s nonofiko baterkama nemam moc dobre zkusenosti:(
    VACA
    VACA --- ---
    GREGI: Baterku ne, a s cenama neporadim.
    Ale resil jsem drhnouci jeden joystick, a musim rict ze rozebrani a slozeni zarizeni je velmi user friendy, takze tohodle aspektu bych se nebal:)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GREGI: Navody jsou a je pravda ze jsou odlisne mexi OLED ale nemusis kupovat ofiko
    GREGI
    GREGI --- ---
    Resil nekdo vymenu baterky? Na ifixit je na oled za 1600 a na lcd za 3300 wtf:D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SRC:

Steam :: Steamworks Development :: Steam Machine and Steam Frame Standalone Verified
    https://steamcommunity.com/groups/steamworks/announcements/detail/716780409378048028
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Steam Machine vyjde v létě 2026, oznamuje Valve | Spite.cz
    https://spite.cz/article/steam-machine-vyjde-v-lete-2026-oznamuje-valve
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    L.A. Noire - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game
    https://www.pcgamingwiki.com/wiki/L.A._Noire

GitHub - VaanaCZ/LANVP: L.A. Noire - V Patch | A community-made open source patch for the 2011's video game L.A. Noire containing a set of fixes like an unlocked framerate or support for custom aspect...
    https://github.com/VaanaCZ/LANVP
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: ok asi jsem zprovoznil.. můžeš prosím byt víc konkrétní ohledně toho modu? případně nějaký odkaz?
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    PRAASHEK: To je hodně složitá otázka. Z novějších "náročnějších" her jsem na tom zkoušel akorát Hogwarts, Sifu a Skate. Všechno jelo v pohodě. Ale hraju na tom aktuálně Flatout, Crash Bandicoot Nsane Trilogy, Disco Elysium a různý indie věci ze steamu, takže asi nejsem úplně někdo, kdo by mohl referovat o výkonu. Mě by asi úplně nenapadlo na tom pouštět nějakou AAA věc na velký detaily. Jak jsem psal, na velký hezký hry mám psko. Ten handheld vnímám furt jako nějaký kompromis. Zkus mrknout na nějaký youtube videa, lidi na tom úspěšně provozujou různý věci. Týpek, od kterýho jsem to kupoval, to právě provozoval hlavně jako desktop s egpu, což tomu zvedne výkon, ale vlastní zkušenost zatím nemám.
    Mám Legion Go 1. verzi, papírově by to mělo mít cca o 1/3 větší výkon než steam deck. Teď se prodává dvojka a k tomu Legion Go S. Ten je trochu menší, má napevno ovladače a je v něm předinstalovaný SteamOS, tak ten možná myslíš? Ty velký Legiony měli oboje windowsy. U toho S akorát pozor na Z2Go čip, lidi si na to stěžujou, lepší vzít prý starší Z1 extreme, mělo by to mít větší výkon než ty novější.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SUBTITLES017: Muzes mit vic a v tomhle pripade muzes nainstalovat i mod co opravdu neduhy.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: našel jsem něco, tak vyzkouším… snad bude fungovat, je to otrava to porad vypínat a zase spouštět tu hru.. btw lze mit v launch options víc jak jeden parametr? mam zadaný příkaz pro lossless scaling.. jak tam zadat další příkaz aby byly aktivní dva?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SUBTITLES017: Myslim, ze mas v launch options pridat parametr o preskoceni launcheru.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIKLO: co tak nejnáročnějšího ten tvůj Legion Go zvládne a jakou máš verzi? Dívám se, že se prodává v defaultu jak s win tak se SteamOS.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    taky vám rockstar hry padají po probuzení steam děcku? dělalo mi to la noire, gta iv, teď i rdr2.. kdyz mam puštěnou hru, uspím steam deck a pak chci jít znovu hrát, tak dřív nebo později to vždycky spadne.. předpokládám, že to má něco společného s rockstar launcherem.. neřešil to tu někdo a nevyřešil? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam