• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    Vyfoť a sdílej fotku (popř. aspoň popis) bosse/questu/puzzle ze hry, ve které jsi se zasekl tak, že jsi jí musel odinstalovat nebo se na to chystáš hned, jak zmizí rudá mlha před očima + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin jsi v ní utopil.

Klub pro borce: [Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Nerad bych, aby se to tu zvrhávalo v urážení (páč loseři jsou apriori všichni, kdo sem přispívají:)!
    Je to spíš o přiznání chyby/slabý chvilky/nedostatku trpělivosti. Následná konstruktivní/věcná debata je naopak vítána.

Přiznání nebo aspoň hru, o kterou se jedná dávejte prosím tučně. Ať je to aspoň malinko odlišený od ostatní debaty.

Díky a enjoy!
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZIDANE: A promake a ne az tak tezke hry byli i na ZXS:

Batman: The Caped Crusader - A Bird In The Hand, ZX Spectrum Walkthrough
    https://www.youtube.com/watch?v=NpNTAf1gAho
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZIDANE: Lehci jsou protoze si to zada trh. Kdyby byli tezke, jeste by je lidi hrali moc dlouho a nekupovali dalsi a dalsi.
    ZIDANE: tezky hry se furt delaj, jen vyjimecne v aaa segmentu, protoze ten cili i na casual hrace. Ale ja ted jedu dead cells a to vyzaduje hodne treningu. Obecne roguelike hry maj nastavrnou obtiznost dost vysoko.

Nehlede na kompetetivni online hrani, ktery vyzaduje vysokej skill, abys byl lepsi, nez zbytek sveta.

Kdo hleda, tezke hry najde.
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    AVATAR: Na tom něco je, tehdejší hry nemohly být tak promakané jako ty dnešní, tak se to muselo dohnat jinak, to je pravda. A to, jestli jsou dnešní hry lehčí záměrně kvůli tomu, že lidi jsou pohodlnější nebo se to nám starším hráčům jen zdá, by bylo na dlouhou diskusi :-)
    ZIDANE: tohle neni uplne fer. Kdyby byl mm snazs, tak by ho lidi dohrali za dve hodku a uz ho nikdy nepustili. Vic contentu tam proste neni. V dnesnich hrach je ho tam tolik, ze i na snazsi obtiznosti je to na stovky hodin. Aneb vysoka obtiznost saturovala nedostatek contentu.
    ZIDANE: presne, jen teda manic minera jsem paril na prvnim stupni zakladky a na gumakovi byly hry dost casto i ve spanelstine. Pulsa una tecla je dodnes to jedine, co si z tehle reci pamatuju :)

Se slovnikem v ruce jsem zacal hrat az v dobe areny a podobnych perel s wall of text :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KLEINZACH: Moje první byla Leisure Suit Larry (pochopitelně jednička a v EGA verzi). Tam jsem se naučil slovíčka, která se mi pak v životě doopravdy hodila :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Hudbu? Myslis zvuk promeny a bublani pri zvedani mrizi atp? :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: to to neberu, ale tu hudbu mam taky vypalenou do mozku:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZIDANE: Ne, to bylo tim, ze mi bylo 9 let.

Pearl Jam- I'm open (with lyrics)
    https://www.youtube.com/watch?v=xmvdQREQJZg
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Pche, Knight Lore jsem dohral, vzdyt jsem preci prsal, ze krome Underwurdle jsem Sabre Wulf sagu dohral, jsem snad nejakej Kofila :-]
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    ZIDANE: hehe presne - hry me naucily vic anglicky nez skola. moje prvni hra se slovnikem byla maniac mansion - zamenu ceskeho jar za anglicke jar a nasledny zakys asi na tri dny uz mi nikdo z hlavy nevymaze :)

GANDHI: knight lore... slza v oku :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZIDANE: vzhledem k tomu, ze otec pochytil zaklady anglictiny prakticky jen hranim diabla a beholderu a bracha se naucil anglicky dik hrani magicu, tak me to ani neprekvapuje:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: a jeste Knight Lore:)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    AVATAR: Však co mě naučilo nejlíp anglicky?
    Škola? Chachá...
    Playstation a hry.

Byl jsem a jsem RPG hráč, čili porozumět příběhu bylo zásadní.
    Prvních pár her jsem hrál se slovníkem u ruky (druhá půlka devadesátek, takže o internetu doma jsem si mohl nechat zdát, nehledě na to, že byl placenej od impulsu, což už dnešní mládež zná jen z doslechu, takže by mě za hledání řešení na kdejakej zásek asi máma hodně rychle vykostila), ale hodně rychle jsem začal aspoň základním herním výrazům rozumět... musel jsem :-)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    TRAGED: Protože dnešní hráči by se neradovali z každé dosažené místnosti, naopak by si na netu stěžovali, že "to je těžký, to se nedá hrát" a výrobci by hru poslušně zlehčovali, jinak si další hry nikdo nekoupí... už nejednou jsem na Gamefaqs postřehl jako "otázku dne" právě dotaz, jestli si myslím, že jsou dney hry lehčí než dříve.

Ano, jsou. Právě proto, že před třiceti lety jsme mohli nadávat, že "to je kurva těžký, co s tím mám dělat?" tak akorát mezi kamarádama a doufat, že někdo tu hru zná a poradí.
    Dneska si budou hráči stěžovat na netu a... viz výše.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    JSW jsem měla s nekonečno životy a stejně nedala. :/
    A MM na default někam do šestnácté jeskyně. A ano, ta bota bude to poslední co před smrtí uvidím.
    GULAZ: jj dal jsem to na tri zivoty, ale trenoval jsem s temi dvaciti. 18 byla nejvetsi peklo.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    TRAGED: napodobne:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GULAZ: Melodie JSW a MM mam tak hluboko zarytou v mozku, ze to bude to posledni co si kdy vubec budu pamatovat :-)
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    AVATAR: ty jsi dohral MM v defaultu se 3 zivotama? Tak to klobouk dolu. Ja to mel nejak "postelovany" a byla tam tusim 20 zivotu (pres celej ten dolni radek) a i tak jsem to dohral snad jedno nebo dvakrat.
    A Jet Set Willy jsem mel crackly rovnou s nekonecno zivotama a bez toho bych to nedal ani boh. Ale tu hru jsem miloval:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nekde to mam i CD s Win remakem Sentinel Returns..

Sentinel Returns (PC) - Gameplay - Level 1
    https://www.youtube.com/watch?v=cHsFnWRZggQ
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AXTHEB: Sentinel zdimal ZXS do uplne mrte. Toho jsem se taky nahral...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam