PSY_CHAOTIC,
PRAASHEK: za mě nový XCOM enemy unknown i enemy within ještě dobrý, hlavně se mi líbilo zjednodušení UI a ovládání pižů.
o XCOM 2 jsme se tu už bavili s
JUNGLERem, ten se mi líbí o moc méně a štve mě tam ten neustálý časový pres, mrtě misí jedna přes druhou a vládcové (brutální superbossové). XCOM 2 chosen už je čistě masochistická hra a nikdy jsem ji nedohrál, tam jsem dostával sodu už od začátku. ale zkusil jsem u XCOM 2 změnit taktiku a jde to. se slabými emzáky jdu ostře do blízkého kontaktu s vyšší šancí nezemřít a zabít (miluju rangery se sekáčky a sekyrkami), u bossů naopak opatrnost, všechny vojáky ve výškách a samé hlídkování a spoléhání se na odvetnou střelbu po reakci vládce na můj tah) i strategii (beru to, jak to skáče, a vracím se k rozdělaným skenům, a hlavně jdu systematicky po těch jejich speciálních budovách pro projekt avatar, což jsem před tím trochu opomíjel.
zkoušel jsem se vrátit i ke starému X-COM, ale tam už mi nějak dochází trpělivost s ovládáním v bitvě :) jinak třeba možnost vyrábět medkity na kšeft mi v nové verzi dost chybí, jsem totiž věčně plajte ;) ale ta midi hororová hudba, tu nic nenahradí, zvlášť v terror from the deep, kdyby mi to někdo jen tak pustil u hlavy, asi bych vyskočil metr dvacet :D