• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    Vyfoť a sdílej fotku (popř. aspoň popis) bosse/questu/puzzle ze hry, ve které jsi se zasekl tak, že jsi jí musel odinstalovat nebo se na to chystáš hned, jak zmizí rudá mlha před očima + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin jsi v ní utopil.

Klub pro borce: [Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Nerad bych, aby se to tu zvrhávalo v urážení (páč loseři jsou apriori všichni, kdo sem přispívají:)!
    Je to spíš o přiznání chyby/slabý chvilky/nedostatku trpělivosti. Následná konstruktivní/věcná debata je naopak vítána.

Přiznání nebo aspoň hru, o kterou se jedná dávejte prosím tučně. Ať je to aspoň malinko odlišený od ostatní debaty.

Díky a enjoy!
    rozbalit záhlaví
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    LOVE_DALI: a zkousel jsi to na VRku?;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    DEEFHA: Ještě do dneška, když to zapnu, tak mě zamrazí v zádech. Grafika, geometrie, osvětlení, zvuk .... baterka :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PSY_CHAOTIC: v BFG edition přidali možnost mít v ruce zbraň a u toho si svítit baterkou
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    LOVE_DALI: Původní? Tak to už fakt netušim, hrál jsem ho hodně dávno :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LOVE_DALI: Jestli myslíš ten DooM 3, ve kterým se muselo přepínat mezi baterkou a zbraní, tak jo. Přesně ten. To mě TAK MOC sralo! :-D A stejně jsem to dohrál. Na původním Xboxu s Duke gamepadem a na CRT televizi. V roce 2021. Nikdo nemůže být větší masochista než já! :D

[DEEFHA @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    DEEFHA:
    PSY_CHAOTIC: Samozřejmě se bavíme o původním Doom 3, že? :)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Za mě Doom 3 asi nejlepší z celý série, jde teda jinym směrem než zbytek série. Do následujícího Dooma z 2016 jsem vlítnul s plnym nadšenim, grafika super, hudba výborná, ale prostě s každou další arénou to nadšení vyprchávalo. Teď ho mám rozehranýho už pěknejch pár let a každej rok tomu dám šanci a někdy se i posunu o arénu dál, než mě to přestane bavit...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: No ale zase trojka je nejlepší DooM hned po dvojce a jedničce :-P
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELHO_CID: Tak zase je to vic Doom nez DooM3
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ERRTU: Ja to dojel napodruhy, poprve jsem si taky rikal, tohle neni Doom, ale pak jsem si tam nasel ty gore-kills a ty me bavily a s tou muzikou jsem si to pekne uzil.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU: já jsem to nainstaloval minulý rok (dostal jsem to někdy před pěti lety k jakémusi nákupu, jenom to redeemnul a nechal zrát na účtu) a projel jsem to s nadšením nečekaným (jinak mě poslední dobou hry spíš nasraly, než bavily - téhle jsem neměl co vytknout :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ERRTU: Já jsem to teda dal a bavilo, ale do Eternalu jsem se rozhodl už nejít. To už mi přišlo fakt moc :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Doom 2016.
    dost, slus, hotovo, nebudu se nutit. fakt jsem se snazil si ho oblibit. fakt moc. vzdyt jsem si na wolfsteinu a doomu pomalu prorezal mlecne zuby. ale na rozdil od restartu wolfa, me ten novej doom proste zoufale nebavi! lore je super, prostredi je super, soundtrack pravidelne posloucham (super-gore-nest je bomba)... ale co je to platny kdyz proste jen tupe skacu po arenach ktere me zamknou nez je vykostim a jdu do dalsi? od releasu jsem to poruznu zkousel, opoustel, zase se vracel, pres tricet hodin jsem peklu obetoval, ale uz ani minutu vice. nedokazu presne popsat cim jak a proc ale novej doom me proste jako hrace ztratil.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Watch dogs legion...
    Vlastně bych to možná i hrál dyl bez dvě hodiny...bavil by mě určitě i Londýn jako takovej...ale jak se tam jezdí vlevo, tak to je prostě no go pro mě :D
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    JUNGLER: Jo tohle mě taky zaujalo, plus ty zbraně ala metač listů z cirkulárky nebo co to má bejt. To mě nejvíc bavilo z Unreal Tournamentu. Kdyby to mělo patřičnou svižnost, tak by to mohlo bejt i dobrý :) Jo a taky mě dost zklamalo, že tomu chybí nějaká akčnější hudba, jako u jinejch doomovek a co tomu dává i nějakou atmosféru.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PSY_CHAOTIC: jo toh le mi asi stačí jenom jako vzpomínka na dokola hraný demo kde mě fascinovalo, že jde ustřelit šaškovi ruka nebo hlava :D
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Chasm: The Rift - demo této doomovky jsem rozehrál už kdysi dávno ještě na 386, na který se to samozřejmě nedalo nijak slušně hrát a později na ni zapomněl. Nedávno jsem na ni narazil na steamu a nevim proč mě napadlo, že by to mohlo bejt fakt dobrý. Stará dobrá klasická doomovka. Ale nakonec teda vůbec. Přehnanou nostalgií netrpim, většinou mi spíš sedí novější doomovky/střílečky, ale sem tam něco z minulosti mě i baví a sedne. Tady už po cca půl hodině jsem věděl, že tohle mě bavit nebude. Nemá to takovou tu rychlost/svižnost starejch doomovek, koridory malý, nezajímavý a nejhorší je asi to, když člověk takovou dobu hledá, kam má jít, do čeho střelit, aby se otevřely dveře atd. Tohle to prostě totálně zabije. Pocit ze střelby a nepřátel taky takovej sterilní... No asi muj první refund na steamu.
    DAVE2
    DAVE2 --- ---
    TOOMIX: To jsem hrál jako malý kluk. Strávil jsem u toho několik desítek hodin a dohrál to tak do levelu 60+ Klasika
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AXTHEB: Tak to jsou herně Pure 90's Nintendo hard :-)
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    ELHO_CID: ale to vlastne pises, ze si sa vyhybal a par krat si ju uz mal na chrbte :D, v podstate som len chcel podotknut, ze mna by j***o kebyze nedam v hre posledneho bossa
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    ELHO_CID: ja som to hral a presiel. je pravda ze ta bosska je o nieco tazssia ako cela hra, ale da sa. uz si to az tak moc nepamatam, ale zda sa mi ze tam bola nejaka finta ako sa vyhnut skoro vsetkym utokom, len to chcelo trochu porozmyslat a neist do toho uplne po hlave.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam