The Chant - Mám rád originální hry a to nejen horory. Poslední dobou jich vychází docela dost. Dal jsem šanci tomuto kousku, dle recenzí to nevypadalo špatně, bylo to ve slevě, tak proč ne. Na hře je nejzajímavější asi příběh a zasazení. Postavy jsou docela fajn, i když docela slušně jebnutý. Prostředí neni taky špatný, ale to asi to pozitivní končí. Hratelnost a teda hlavně boj je něco šílenýho. Celou dobu si řikám, na čem asi frčel ten, kdo tohle vymyslel? Hlavní zbraně na blízko 3 druhy nějakejch hůlek, kterejma švihám nepřátele. Na každýho platí něco jinýho. A nesmí chybět vrhací zbraně! Je libo špetku soli, olej nebo hořící olej? Plus teda nějaký magický schopnosti, ale to člověk použije jednou za uherskej rok. Moje trpělivost je hodně velká a zajímal mě děj, jak se to vyvine, tak jsem to zvládnul docela daleko. Ale když mě čekal další boss fight, kde navíc nemůžu používat část schopností, tak jsem to vzdal. Na tohle nemám nervy a nemám asi správný drogy jako tvůrci, abych si to užil.