JANDOS: zrovna tyhle bedny sou hroznej rng shit, otevrel sem par set, dostal 2x legendary card - a je to dycky ten uknouranej kokot Armen (takze toho mam 3x a pak este 1 legendary a pak uz vubec nic)
EVILMIND: ty alerty sou problem, uz jen v tom, ze udelas jednou tejdne ghost ship atp. a vzdy ti to tam cpe ty sede bloky, ze uz to nemuzes, ale ze se kona... tohle mi prijde hodne spatne udelane, chaoticke (stejne jako mapa M, co se nedobre prekryva a dalsi UI)
aspon ze uz neni Adventure island jen v 19hod - to byl problem sam o sobe a prijde mi to od hry dost hloupe (zvlast kdyz mi parkrat tydne v 19h zacina sichta a tudiz sem to pak nemel sanci dat nikdy)
jinak ja se zabavim tema daily, obcas nekam dojedu, 2x chaos, 2x guardian, vcera prvni t3 raid na pohodu s pugem - ale co me extremne otravuje sou takovy ty maze dungeony jako treba Metus island - to em neskutecne vysira, behas tam 15minut, pak te tam neco ze stinu vyrasi a dej si to znova - stane se to o kus dal, a zas cele znova a to uz na to nemam nervy a nebo to i das a zafunguje RNG a ten island soul sutr stejne nedostanu, prijd to zkusit priste - rek bych, ze takovych problematickych ostrovu tam je jiste 20+ a po case me to fakt nebavi se tam ani vracet a porad to odkladam