CHORCHE: jsi nezakopl protoze to je extremne rare, i v ramci KR/RU treba, proto se vyplati je podrzet az fakt na nejakou posledni zbejvajici kartu do awakenu.
Jinak imho maxroll staci na vsechno. Akorat ty traveling merchanty ma papunika udelany lip (resp. rychlejc to naklikas), plus ji pouzivam i na rapport NPC, je tam lip videt jestli se mi uz vyplati neco pushnout nebo ne.
Pokud jde o aktualni ekonomicky veci, tak staci se podivat na par youtube videi a algoritmus ti zacne sam cpat cokoliv, co zrovna frci - je treba stejne vsechno brat s rezervou, spousta tech veci na EU serverch neni profitabilni ani ve chvili, kdy to ty americti youtuberi zverejnujou...
Sesit na collectibles nepotrebujes, protoze hra ho vede za tebe :-) kdyz se podivas na to GUI, tak ti tam presne ukazuje co mas, a co ti chybi, a za co to je, a fakt to funguje, takhle jsem si treba vsimnul ze jeden z chybejicich skill pointu je za obyc quest, kterej jsem proste vynechal (resp. jsem si nevsiml ze se tam musis vracet kazdej den). Takze se vyplati si to obcas proklikat a ujistit se, jestli treba delas ty spravny una tasky apod, clovek se v tom snadno ztrati kdyz chce delat hodne veci soucasne.