OMNIHASH: Ve svým klubu respektuju vlastní pravidla a názory jsou u příspěvků jen bonus k přítomným zdrojům a referencím.
Po opakovaných výzvách, když někdo nerespekktoval, že příspěvky tam mají hlavně mít reference na jiné zdroje, tak ban už byla jediná možnost, jak nastolit řád a klid
Já jsem tam hodně liberální a nevidím důvod mazat souhlasný odfrknutí, i když ano.. i ty mě trochu provokují, ale prostě jsem moc hodnej.
Jinak názory/syntézy/vysvětlivky .. ano přibaluju tam zaujaté pohledy zdarma. Z jednoho prostého důvodu: v žádném jiném klubu na Nyxu to dělat nemůžu, protože tam následuje ban/cenzura. Už od časů nastolení Covidismu. ..... Kromě netypického klubu o házení kostek, kde poskytli jakousi formu azylu... ale přecejen na návštěvě si člověk raději moc nevyskakuje.
Jinak na příkladu tvém a třeba tady pana Kajaka je vidět krásně ta dvojmetrnost... vaše posty neobsahují žádné faktické informace a jsou jen čisté ad hominem par excellence... Přesto sbírají kladná hodnocení a načelí vyhoštění ve formě banu..
Teď se mě tu snažíte zatáhnout do nějaké polemiky, kdo koho maže, aby pak tady pan majitel po vršícím se ping pongu příspěvků nastoupil s hláškou "Co je to tady za gay chat?! GORG má odteď permaban.."
KAJJAK: Ano, klub World conspiracy jsem založil, protože nemám velké sebevědomí. Odhalil si mě. Hlavně to nikomu neříkej.