• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 22.9. Světový den bez aut,Světový den nosorožců, Den hobitů a Světový den řek*
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    XBAHNO: tak hlavně abys nemusel slavit i dneska!
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnesek, dnesek mi kurva sere. Na chudach chodit neumim a hubu uz jsem si na nich rozbil vickrat, takze zkouset to znova nemusim. Ale Vezmi kvetinu na vylet, to bylo nosny tema, to mohlo byt fajn a kreativni... Akorat vcera dopoledne volal chlapik, co jsem s nim travil vikend, ze lezi doma s horeckou a pozitivnim testem v ruce. Takze me vypakovali z prace na HO a vylet jsem mel tak akorat na druhej konec pozemku. Fuck. Tak si teda dam panaka, ale tu pravou radost mi to nedela.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    2% lidi s kazdym okem jinym timto prejeme hezky den.
    A hlavne nezapomente na KISS.

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    [GRANTORINO @ Zjištění]

    K cemuz PM dosel i text:

    "Dnes je Mezinárodní den Kebabu! A jak jinak ho oslavit než kebabem 😄 "Kabáb, kabábí" persky znamená "pečený na ohni" a může to být maso, ryby i zelenina a je to jeden z nejstarobylejších způsobů přípravy jídel.

    امروز روز جهانی کباب است!

    Today is International Kebab Day! And how else to celebrate it than with a kebab 😄 "Kabab, kababi" in Persian means "roasted on fire" and it can be meat, fish or vegetables and it is one of the most ancient ways of preparing food."
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    XBAHNO: ja mel na mysli spis fotky ze stylovych oslav, ze treba nejaka chytra horakyne hodi ISM, no nic :P

    tak aspon decentni pripominka :)

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    HRAFNAIN: 1.84mSv/rok, to je tak level Příbram, proti Jáchymovu docela málo. Na dovolenou úplně v pohodě. Já bych sem chtěl spíš dát tohle: NELLAS:
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dneska nikdo neslavi? :D

    Bikini po šedesáti letech: radiace pořád zvýšená | Týden.cz
    https://www.tyden.cz/rubriky/veda/planeta-zeme/bikini-po-sedesati-letech-radiace-porad-zvysena_386519.html
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    PROUTECKA: aha, tak to byl moucnak, měřítko mate. Ty jsou dobrý, jíme je doma, no běžně ne, ale občas ano. Zoophobas vypadá stejně, ale je 3x větší a na můj vkus moc chininu.
    Kozí zmrzlina taky zajímavý nápad, obecně proč se vlastně omezovat na tuk z krávy? Fakt dobrá inspirace!
    PROUTECKA
    PROUTECKA --- ---
    XBAHNO: Byli pražený a fakt dobrý. Byly jen jako posypka a dobre to spolu fungovalo. Jinak za me top espresso s pomerancem. To me skvele probudilo. Jo a kozí kefírová byla taky fantasticka

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    PROUTECKA: wow. Zmrzlina posypaná zoophobakama mě nedojme a myslím, že moucnaci jsou lepší, ale inspirace je na těch cedulích hromada. Díky moc!
    PROUTECKA
    PROUTECKA --- ---
    XBAHNO: Mela jsem skoro vsechny. Nejhorsi za me syreckova. V kombinaci s koprovou me to dost nicilo (ta koprova byla skvela)

    EKG
    EKG --- ---
    Eeeeee, coze se to dneska slavi?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TRISSIE: Mimochodem okurkovou a avokadovou jsem dělal. Okurka nic moc, avokádo ušlo, ale je to tuk s tukem.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    BALAENA: To jsem čekal a už to přišlo.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TRISSIE: Nivu jsem dělal, z těch slaných asi "nejpřístupnější veřejnosti". S hruškou si to dovedu představit. Sardinky... Spíš bych dal ančovičky a brandy. Zatím favorit, díky.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TILIO: surströmming :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    XBAHNO:
    Love or Hate: 14 Crazy Ice Cream Flavors Around the World
    https://www.plumdeluxe.com/unique-ice-cream-flavors?

    Sardinky s brandy! :-)
    Ale hruska s modrym syrem by mohla byt opravdu dobra.
    TILIO
    TILIO --- ---
    XBAHNO: Haggis. Jednoznacne. :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS: Rakytnikovou delam, pac rakytniky mame a zpracovavame. Ananasovou - to mi neprijde nijak podivny. Bezovou jsem jak ochutnal jinde, tak delal - ta domaci lepsi, protoze jsem ji jel z kvetu a ne z plodu, ty nejsou tak vyrazny(a koralka je z nich jeste lepsi nez zmrzlina). Makova je skvela, s povidly i bez a to uz mam taky za sebou(ne jednou a ne naposled).
    Pravda je, ze ty slany prichute jsou dost podivny. Ta hovezi chutnala jak extra silna svickova, az jsem si rikal ze by to misto tradicni oplatky chtelo servirovat na knedliku a s brusinkama. A hodne divna byla ta tvaruzkova(s jarni cibulkou) - obvykle si po lzicce zmrzliny nereknu, ze bych to splachnul pivem, ale tady to byla prvni myslenka. Zatim jsem v tyhle kategorii nenasel nejakyho favorita, ale ja to nevzdavam.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: Ochutnala jsem třeba rakytníkovou nebo ananasovou od Světozoru, za mě moc dobré. Třeba černý bez taky odtud bylo takové divné sladké nic.
    Taky jsem si u nich svého času dávala makovou s povidly, ta nebyla špatná. Nepomohlo by ti projet nabídku zmrzlináren a inspirovat se? Sem tam mívají divné limitky, aby nalákali lidí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam