• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 19.9. Mluv jak pirát a Mezinárodní den poslouchání *
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Prostě a jednoduše: Den jednoduchosti,Den papírových pytlíků a Den heterochromie. Takže si to nekomplikujte a pokud vám to pomůže, dejte si klidně papírový pytlík na hlavu.

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Den módy. Tak se nějak kreativně vycajchnujte... Vzhledem k tomu, že módě rozumím jak koza petrželi, tak by mě stačilo, kdyby nějaká hezká móda dorazila i k nám na venkov.

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    87HIGHFLYER: plocha 2200x2000, bohužel milimetrů... Přistáváme tam každý večer. Ale jinak bydlím vedle LKPL a k lítání mám pozitivní vztah, bohužel už jen pasivně.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    XBAHNO: co je "naše letiště"?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    87HIGHFLYER: Proboha né mě! Copa jsme se spolu cicmali?
    Mimochodem mě vcelku zaujalo že naše letiště má 3 RWY, to taky není běžný....
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    87HIGHFLYER: dle rozkazu!

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    87HIGHFLYER: Kuš a naváděj na letiště. WX CAVOK
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    XBAHNO: to jen v USA, riditka vsude jinde to maji tusim 20.10. :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---

    Dnes je Světový den polibku! Tak se do toho pusťte po hlavě! A pokud se vás po žhavé líbačce někdo bude snažit navést na přistání, tak poslechněte. Je totiž i Den řídících letového provozu a letadla musí řídící poslouchat...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TILIO: Taky bych spíš potřeboval neopren. Jsem byl předevčírem uklízet v naší nádrži na vodu a ačkoliv to má nahoře přes 20⁰C, tak 25 minut na dně a klepal jsem se jak drahej pes. Ale o mezinárodním dní neoprenu bohužel nevím.
    TILIO
    TILIO --- ---
    XBAHNO: Zrovna se nachazim nekde, kde more ma asi tak 10 stupnu a venku je asi tak 15 a v jednom kuse lije. Takze si to asi taky necham ujit... jo kdyby byl den neoprenovejch oblecku... :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Atol bikiny
    https://youtu.be/P0ckHDmZ03c

    Dnešní svátek budu bohužel muset absolvovat pouze jako divák (né diviak). Je tu totiž Den bikin. Tak přeji těm, co mají do horního dílu tohoto úboru co vložit (dříve známé jako ženy) hezké prožití tohoto svátku. Ať žije Jára Cimrman!
    TILIO
    TILIO --- ---
    XBAHNO: Nekde v Glasgow je vyhlasenej podnik, kde maji chilli zmrzlinu. Lidi tvrdi ze pali jako prase (to muze bejt u zmrzliny dost zajimavy).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: Já to včera oslavila návštěvou Světozoru s vysvědčením a ochutnáním makové zmrzliny. Za mě dobrá, můžu doporučit (ale moje oblíbená u nich je stejně superořechová s mírně slanými ořechy). Já vím, žádný odvaz...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Žena mi dovolila nechat si udělat tetování, ale jen na nějakém bezvýznamném místě.
    Tak jsem si ho nechal udělat v Brně... To by bylo k Mezinárodnímu dni vtipů. K mezinárodnímu dni reggae tu mám výborný video, ale je možný, že už jste ho viděli: https://youtu.be/m_ro6vx5Qws A pak je tu skvělý svátek - Den kreativních příchutí zmrzliny. No a dnešní volba padla na Wasabi. Zvláštní, ale ne špatné. Nechcete ochutnat? U nás doma nikdo jiný ani nesebral odvahu.

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    AAHHWISEGUY: AAHH WISE GUY, HUH? Popravdě, tajně jsem nad International mud day plesal a doufal, že konečně budu mít svůj vlastní, osobní, mezinárodní den. A pak jsem nad tím začal koumat a zjistil jsem, že bohužel ne...
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    XBAHNO: a to ti rekl ID XBLATO ?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Předpověď počasí na dnešek je bohužel proti slavení Mezinárodního dne tropů (maximálně 26 stupňů) i proti slavení Mezinárodního dne bláta (pršet nebude). Takže se akorát podělím o zjištění, že bláto není bahno. Bláto je suspenze půdních částic ve vodě, zatímco bahno je hmota vzniklá tlením organického materiálu pod vodou.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den piercingů a Den ceviche. Ceviche je super peruánské jídlo a recept na něj máte tady: bit.ly/436J4LI Zajímavý piercingový šperk, se kterým by mohla být vcelku zábava je třeba tohle: bit.ly/4342W2f V každém případě, pokud se rozhodnete pro nový piercing, tak píchnout kanylou či speciální jehlou a ne rybí kostí z ceviche!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam