• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 5.10. Mezinárodní den bez prostituce a Světový den učitelů
    Pečete pie na den pí? Jak velké těsnění vystavit na den prasklých těsnění? O mezinárodním dnu balbutiků koktat nebo nekoktat? A jak správně oslavit den suchého zipu?

KT 39 (22.9.-28.9)

22.9. Světový den bez aut,Světový den nosorožců, Den hobitů
    23.9. Mezinárodní den neslyšících, Mezinárodní den znakových jazyků a Den bisexuality
    24.9. Světový den goril, Den zdravého žlučníku
    25.9. Světový den lékárníků
    26.9. Světový den antikoncepce, Evropský den jazyků, Mezinárodní den za úplné odstranění jaderných zbraní
    27.9. Světový den cestovního ruchu (Světový den turismu)
    28.9. Světový den boje proti vzteklině a Mezinárodní den boje za bezpečný potrat

KT 40 (29.9.-5.10)

29.9. Světový den srdce
    30.9. Mezinárodní den překladu (též „překladatelů“), Mezinárodní den podcastu a Den pokládání blbých otázek
    1.10. Mezinárodní den seniorů, Mezinárodní den kávy, Mezinárodní den lékařů, Světový den cyklistiky, Světový den vegetariánství, Mezinárodní den hudby a Den masáže
    2.10. Světový den hospodářských zvířat, Světový nealkoholický den a Světový den nenásilí
    3.10. Den obdivu pro viry a Světový den úsměvu*
    4.10. Mezinárodní den zvířat
    5.10. Mezinárodní den bez prostituce a Světový den učitelů

KT 41 (6.10.-12.10)

6.10. Den nudlí, Den milovnků česneku, Světový den lidských sídel* a Světový den architektury*
    7.10. Den vany
    8.10. Mezinárodní den leseb, Světový den chobotnic, Den Ady Lovelace a Mezinárodní den boje proti popáleninám
    9.10. Světový den pošty, Den plísňových sýrů a Světový den zraku*
    10.10. Světový den duševního zdraví,Světový den bezdomovců, Světový den proti trestu smrti, Den kabelek a Světový den vajec*
    11.10. Mezinárodní den dívek, Den coming outu, Světový den stěhovavých ptáků* a Mezinárodní den tučňáků brýlových*
    12.10. Mezinárodní den řvaní ze zoufalství, Světový den boje proti artritidě, Den španělského jazyka

* plovoucí

Seznam svátků na wiki

Další weby:

Days Of The Year
    https://www.daysoftheyear.com/
    World Holidays and Observances
    http://www.holidays-and-observances.com/
    https://nationaltoday.com/
    naughty holidays to remember
    rozbalit záhlaví
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---

Všem kočkám přeji hezký Mezinárodní den ženského orgasmu a Mezinárodní den koček. Hledat souvislost v původu slova píča ve francouzském "petit chat" je pouze lidovou etymologií, takže se budeme muset spokojit s anglickým pussy či českou číčou. No a pokud by vás zajímalo jak při "le petite mort" vypadají jiní a nechcete být u toho rozptylování nahými těly, tak zkuste kouknout sem: https://beautifulagony.com/public/main.php?page=view&mode=females&offset=20

NELLAS: I tvé kočce krásný den!

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já bych chtěla popřát krásný mezinárodní den koček :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Pokud chcete oslavit dnešní Mezinárodní den majáků a nechce se vám do zahraničí, tak cíl vašeho výletu je jasný - Stará plavba v pražské Libni. Tam je jediný maják s papíry v ČR. No a nebo si večer nasaďte čelovku a jděte se točit k řece...

ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Dnes je mezinárodní den drbů, a tak bych vám ráda prozradila, že v naší městské čističce se chovají tarantule na genetický výzkum!
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dejte ústřicím zelenou!

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je den suchého zipu! Vynález inspirovaný plevelem se používá nejen v kosmickém průmyslu, ale dal vzniknout i zajímavé zábavě. A jistě má i mnoho jiných zajímavých využití - tak se vydejte je prozkoumat.

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    SILVESTRAGON: Jakože z melounu a asistenčních psů vzniknou ústřice? To by ani mistr Babica nedal...
    Pokud však narážíš na ten alkohol, tak to není náhoda. Mezinárodní den piva je plovoucí a to první pátek v srpnu (dobrá volba!) A Mezinárodní den kocoviny (tenhle, druhý je 1.1.) připadá na den po Mezinárodním dní piva - takže náhoda je jen ten souběh s vínem.
    SILVESTRAGON
    SILVESTRAGON --- ---
    3. 8. + 4. 8. = 5. 8.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Na chůdách bych se pravděpodobně prizabil, whisky mám jen Irskou, tak jsem alespoň vzal netřesky na výlet do Měděnce.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Hele, zažila jsem v praxi strašnou spoustu hrůz a tohle je zákeřné ve velmi omezeném použití toho jednoho slova - jako dítěti mi to nedošlo a prostě jsem si to zapamatovala blbě... :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: A já myslela, že je to jen překlep, a on to fakt někdo má takhle zažité? :D
    Onehdy jsem někomu na nyxu opravovala, že bída s nouzí se tře, nedře, a pro toho to taky bylo zjištění..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    XBAHNO: To znám mnohem horší experty :))
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    QUANTI: Zajímavý, zase jsem o něco chytřejší. Dík. A teda jestli ses živila jako korektorka, tak tě obdivuji, to u těch mých dřístů musíš trpět jako pes.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    XBAHNO: technická: někdo zalitý nějakou tekutinou (potem, krví) je zbrocený. Je to jiný slovo než zborcený = sesutý, zničený. Přišla jsem na to teda taky až v hluboké dospělosti (a to jsem dělala profesionálně korektury, ehm).
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Hovězí lůj, hranolky... žlučníkový kámen je taky kámen.
    A jeden tématický:
    Rozvášněný dav se chystá kamenovat hříšnou ženu.
    Ježíš gestem zadrží dav a říká: "Hoď kamenem, kdož jsi bez viny!"
    Z davu vyletí dobře mířený šutr a žena se sesouvá na zem zborcená krví.
    Ježíš se obrátí do davu s vyčítavým pohledem: "Ale no tak, mami."
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: Pytlík se šantou?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    XBAHNO: Pišta je kočka
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MAR_TINA: Kocour a "dostat na hraní pytlík" ve mě teda evokuje... No radši nic.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pišta teda slaví jednoduchým bílým oděvem a večer může dostat na hraní pytlík :)

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Prostě a jednoduše: Den jednoduchosti,Den papírových pytlíků a Den heterochromie. Takže si to nekomplikujte a pokud vám to pomůže, dejte si klidně papírový pytlík na hlavu.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam