KOJA: Moje osobní zkušenost je, že neschopnost externalizovat frustraci vyústí v její nahromadění až na úroveň vyhoření.
Připodotknu, že osoby schopné frustraci externalizovat vyhoření řešit nemusí, že u nich nenastává. Vyslovím bez obalů své pozorování, že doporučení pro boj s vyhořením se ve většině sestává z "nenechte si srát na hlavu". Jenže v prostředí, kde mají padající exkrementy silnou kapitální afinitu se vyhnutí zásahu vlastní hlavy rovná tomu, že zásah nutně dostane někdo další.
Načež v rámci virtue signallingu je mi vysvětleno, že externalizovat frustraci je špatné, áno. Protože pak onen exkrement, který již byl designován pro zásah mé hlavy vyžere někdo jiný.
Tak prosím, neexternalizuj si do mne svou frustraci, když je to tedy tak špatné. A nebo jo, ale nepřiznej si to, abys mohl mít i nadále pocit vlastní morální převahy.
Vyhoření - finální stádium 4Q 2020, 2021-01 až 2022-06 nezaměstnaný. Teď na 3 dny v týdnu, uvidíme, jestli se to dá přežít. Šance tomu velké nedávám, určitě se neudržím a řeknu, že císařpán je nahatej. A pak už to pojede, jak tady. Takže asi tak.