KOMPAS: Tak. Ja se ptal presne na to, co zminujes a odpoved byla jaka byla. Jmeno firmy ale uvedl.
Moje nejcerstvejsi zkusenost s pohovorem k nam - typek udelal domaci ukol (na ktery si maji kandidati dat casu kolik chteji, ale meli by pak termin dodrzet), moc se nam nepozdaval (za me to bylo ne). Pak videopohovor, ktery nas take nepresvedcil (za me stale ne). Nakonec jsme mu nabidli min nez chtel s tim, ze to urcite odmitne, ale prekvapil a rekl, ze se za nami podiva do kanclu. To mi prislo jako celkem v pohode pozadavek, kancly mame hezke (bar, gym, fotbalek, playstation, vse komplet nove, v nove budove atd.) a my aspon uvidime jaky je na zivo. Vysvetlil jsem mu projekt, co by delal a s kym. Nechal si par dni na rozmyslenou a pak vzal jinou nabidku, kde mu dali o 50K vic (: Pro nas dobra i spatna zprava - dobra, protoze jsme ho uplne nechteli, spatna, protoze i lidem, ktere nechceme, jinde stejne daji vic.
Tim chci jen ilustrovat, ze pokud my vychazime takhle vstric a stejne nemame moc uspech, tak co muzou cekat tihle, kteri nereknou/neukazi vubec nic?