Jinak k tématu: před šesti lety jsem změnil práci, bylo to přesně čtrnáct dnů před prvním covidovým lockdownem (březen 2020). Do té doby jsem prakticky nevěděl, co je to home office (v Českém rozhlase se na to prostě nehrálo, což např. u profese moderátora sice dává stoprocentně smysl, ale v IT už moc ne). Nový zaměstnavatel obecně neměl problém s jedním dnem HO týdně, ale najednou jsme seděli doma všichni a Zoomovali jako o život. No a zjistilo se, že to jde (opět - bavím se o IT, ne třeba o obchoďákách)! Proč by to taky nešlo, že? Produktivita neklesla, jak se všichni kdovíproč báli, ale naopak. Což mi přijde logický.
Nakonec nás k návratu do kanclu nikdo ani moc nenutil :-) Firma (je to veliká firma, ale nebudu jmenovat) řekla, že rozhodnutí nechává na vedoucích týmů resp. oddělení (máme týmy cca 4+ lidi, oddělení má jednotky týmů). A tak my jsme se dohodli, že si dáme jeden pevný týmový den v týdnu, kdy se všichni budeme snažit sejít v kanclu a naplánovat si další sprint. Dál jak kdo chce, takže třeba já chodím do kanclu většinou ještě ve čtvrtek, čili to mám během týdne pěkně na střídačku. Někdy mi to ale nevyjde a nic se neděje. A jsem teda spokojenej jako nikdy.
Už si v podstatě nedokážu představit, že bych měl být v kanclu každý den. Jsem mnohem víc v klidu, začal jsem líp jíst (vařím si doma sám), paradoxně jsem se začal i víc pohybovat, protože do kanclu chodím přes Prahu pěšky (čtyři kiláky tam a večer zase zpátky, nějak jsem během Covidu začal nesnášet MHD). A taky se díky tomu všemu do kanclu tak nějak jakoby víc těším, protože to prostě není každodenní rutina :-) To je rozhodně zdravý.
Největší zásluhu na tom má samozřejmě firma a jsem fakt rád, že nám tohle umožňuje. Pokud bych ji někdy chtěl změnit, budu HO minimálně 40/60 v podstatě vyžadovat.