DWAY: Za tohle moc dík! V původní diskusi mě hodně štvalo, jak každej trochu kritickej názor dostal automaticky několik mínusíčků. To už si pak člověk rozmyslí tam cokoliv psát.
Mně to teda konečně taky bavilo. Jako furt šílený plot holes, nesmysly, věci, co se děly, protože to tak někdo napsal a ne proto, že organicky vyplývaj z toho, co se stalo před tím - ale konečně epickej lightsaber duel! Taky jsem měla SWTOR flashbacky, jak tam používá Telekinetic throw, Project a pak i Forcequake, můj nejoblíbenější útok! ;)
Third sister úplně zbytečná postava, vůbec v celý tý sezóně nemusela bejt - ale aspoň jsme díky ní viděli badass Owena a Beru, který oproti Ep. IV získali solidní hloubku.
Jo a taky bych jako hudební nerd zkritizovala hudbu, u duelu byla málo epická, rozjela se až časem. A sbory zněly jako hraný na synťák, možná už nezbyly peníze...
Nemám nějak extra pocit spravený kontinuity, spíš hodně fanservisu. :) Ale hello there dost pobavilo - taky škoda, že zraněnej Vader nezařval "Kenobiiii", ale asi nechtěl lýzt Samu Witwerovi do zelí. ;)