• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    Otevřená diskuse o nove vychazejicích STAR WARS seriálech.
    SPOILERY POVOLENY!
    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    IKARI:
    SEJDA: přesně tak. "vyhnanství" je nový efektivní plot device: je to pořád přístupné pro děti, ale dospělí vědí, které herce a jejich postavy v nejbližších letech na obrazovce neuviděj... a nebo ne nutně v nejbližších letech, ale v jiných seriálech, které časově spadaj do té éry. Například je teď jasné, že Ahsoka nebude v příštím Mandalorianovi, zatímco Thrawn tam podle všeho bude (a hlavní duel téhle éry bude tedy nejspíš Mandalorian a fragment Rebels bez Sabine proti Thrawnovi... a od toho si zřejmě Disney slibuje tolik, že to chce pouštět ven po kouskách, jestli jsem dobře pochopil načasování Season 3...)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    IKARI: potesenim nam muze byt, ze za to, ze Sabine neznicila zlate jablko, zustane v cizi Galaxii na dobu neurcitou :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DWAY: tak ono seriál věkově asi cílí na děti, co se koukaly na Rebels jako děti a teď jsou taky cca ve věku 9 ABY, jako Sabine nebo Ezra...
    DWAY
    DWAY --- ---
    IKARI: ze zacatku byla prilis ubrecena a vylozene ji prospelo ze nasla Ezru. Pak si i docela zacala verit, coz se ukazalo nakonci kdyz ji "naskocila" sila.

    Mozna to nedokazu popsat uplne nejlepe, to neni moje parketka ale proste mi osobne jak mi ze zacatku vadila, tak od toho dilu co byla sama a zacala hledat Ezru tak mi zacala byt vice sympaticka a pak to bylo jenom lepsi :)
    IKARI
    IKARI --- ---
    DWAY: jak bys popsal vyvoj Sabine? zrovna dneska jsme na to tema meli diskuzi v praci, tak by me zajimal dalsi uhel pohledu :D
    IKARI
    IKARI --- ---
    SEJDA: ty bys cekal, ze v show, kde nikdo z hrdinu nemusi nest nasledky za nic, co "napachaji", cekal ze nejaka z nich ponese ten nejtvrdsi nasledek, tedy smrt? ... to je dalsi vec: krome toho ze to je usly potencial pro drama, tak to ubira na napeti
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jinak jak nad tim premyslim, tak mi cim dal tim vic prijde jako nejhorsi postava v Ahsoce samotna Ahsoka. Ze zacatku me srala Sabine, ale ta mela docela uchazejici vyvoj. Vsichni ostatni supr, nejprijemneji prekvapil asi Ezra.

    Co se tyce Ahsoky tak mi prislo ze vetsinu casu mela jen jeden univerzalni vyraz. Vlastne dva. Obcas se usmala. Na to ze ji trenoval Anakin a byla v CW velmi nadana, tak v serialu byla ve vetsine bojovych scen marna. Obzvlaste kdyz prislo na choreografii se dvema mecema. Kdyz mela jen jeden, tak se to docela dalo.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CLUMP: bolt odrazis az ve chvili, kdy se odevzdas sile .. ne kdyz se plne soustredis jenom na to.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Finale Ahsoky jsem videl teprv vcera vecer a dost unavenej, protoze jsem na sluzebce, tak si to na finalni verdikt musim nechat jeste ulezet a pustit znovu. Ale nektery akcni sceny mi prisly trochu legracni, nevim, jestli to je tim, ze to Filoni strili jako Klonovy valky, kde proti sobe casto proste jen jdou droidi a kloni bez nejaky znamky strategie, kryti atd. nebo Jediovi levou zadni odrazej strely a do toho si druhou rukou balej jointy a povidaj si (coz animaku clovek odpusti snadnej, ale taky jsem nad tim obcas pobavene zvedal oboci). Nebo je to zalezitost rezisera epizody Rick Famuyiwy, reziroval i finale S3 Mandaloriana, kde mi napoprvy nektera akce prisla taky moc levou zadni a legracni, aby mi to napodruhy uz nevadilo. Na druhou stranu Jediovi a Force sensitive lidi see things before they happen, takze tim si to muzu okecat, ze ty strely odrazi s takovou lehkosti nebo je netrefi ani dest lejzru z destroyeru…
    DWAY
    DWAY --- ---
    THRAWN: ono záleží jestli si zase stopou rybníčku na cestu domů a nebo jestli prostě toto bude vysvětlení kam se poděla Ahsoka v sequelech.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    ja dal ten posledni dil az vcera, peknej dil, ale teda cela ta seria uplne nenadchla, ale aspon je na co se tesit, cim jsem se chtel zeptat, jak to teda bude, bude jeste dalsi serie nebo tohle je jako warm up na tu novou trilogii co by mela bejt volna adaptace na Thrawnovu trilogii? jo btw teorie ze ta Baylenova ucednice by mohla bejt nova Mara Jade, vlastne by mi to ani nevadilo, hlavne at je pak nekde Kaarde nebo naka jeho reinkarnace, ten byl super:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    SEJDA: radsi at Davca natoci R-rated verzi posledniho dilu :-D
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DWAY: tak ano, ale si predatav to napeti:
    Rebels 1-6 (zemrel Kanan), Ahsoka 1-3 (zemre xxx), Ezra (zemre yyy) ..
    DWAY
    DWAY --- ---
    SEJDA: Myslis film, kde byl hlavni hrdina Luke a zemrel support character, nebo film kde zemreli vsichni? :)

    Kdyby Ahsoka zemrela v dedici imperia, to bych asi pochopil. Preci jen se musi nekde ztratit. I kdyz to vypada, ze proste spise zustane v druhe galaxii. Ale aby zemrela v serialu dedikovanem ji, to be my fakt prekvapilo :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    A film, ve kterem zemre Obi Wan se jmenuje Episoda IV: Nova nadeje.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Tak jo no, film ve kterem zemre Andor se nejmenuje Andor ale Rogue One :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    SEJDA: jo tak. No ani mě nenapadlo že by mohla zemřit. Dokonce ani když ji skopl z útesu tak mi to nepřišlo na mysl.
    IKARI
    IKARI --- ---
    SEJDA: jo :D ... otazka byla jen, jestli zemre Baylen, zbytek byl uplne safe (babu jagu nepocitam)
    ARAON
    ARAON --- ---
    SEJDA: Jestli jsme u titulní postavy seriálu, jedné z nejoblíbenějších postav animovaných SW čekali, jestli umře? No určitě. Dýl než do druhé epizody jsem jí nedával.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DWAY: Ahsoka prece byla v nekolika soubojich, takze moje otazka zni, jestli jste cekali, ze pokazde prezije.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SEJDA: dcera tam nebyla, ale ukazala se tam ta sova na konci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam