OMNIHASH: "21. března 2021 až na výjimky zakázala pohyb občanů mezi okresy."
co není může být... nnebo se mi poslední 3 roky zdály? :)
Když si člověk přečtee ty podrobnosti, tak tam nejdee o jen "omezení dopravy", protože jim jde tolik o blaho lidí
Konktétní implementace v Oxfordu je opravdu o povolenkách opustit okres.
Pokud nemáš povolení, dostaneš pokutu.
Místní jsou ve výhodě.. majjí určité množství povolenek zdarma ale příliš taky ne.
Tohle jestli tu rozjedeme, už odpadnou starosti s prokazováním, kdo kam může. Zajistí to kamerry, který tam už nainstalovali.. snímaající SPZky.
Jen aby jezdilo méně aut městem?
Ne, tam musíš mít povolení projet ten checkpoint, který jsou na hranicích těch oblastí, který si tam rozkrájeli.
Musíš mít povolení (permit) opustit okres.
Místní dostanou v současném modelu 100 takových povolenek na rok.
A všiml sis to arbitrárního omezení i na počet lidí pro jednotlivou adresu?
Každopádně máš infrasrtukturu na omezení pohybu v autech.. při příštím covid cvičeení nebo z podobnýcch důvodů tto prosttě můžou použít..
Jakobycchom mohlivili o nějaké hypotetické situaci
Ještě pár měsíců nazpátek se tady řešilo, kdo má j aký papíry.. povoleenky opusit okres.. ani na kole si nemohl.
Tak mi vykládej, že něco nereallistickýho... souhlasem s tímhle dáváš kk dispozici infrastrukturu těhle různejch šílenech smart cities konceptů, kde budou nástroje na tebe, a tto já necchci, aby měli tyhle nástroje.. bohatě stačí pekla uměl udělat čistě jen poveelem.. natož digitálně.
OMNIHASH: aha já myslel, že konspirace pochází z Ruska... a ono je to z USA.. kde to tam předpokládám nějak nakladli Rusové... no jasně.. to je hlavně zas něco k věci