• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKVyvracení konspiračních teorií

Přistáli někdy lidé na měsíci?

35 hlasy od 35 respondentů

1.) Pokud chcete rozebrat nejake tema, dejte mu nejaky uvod do diskuze jiny nez jen odkaz na dlouhy clanek nebo video...
    2.) odkaz na clanek nebo video by mel byt jen jako zdroj ze ktereho cerpate, obsah prispevku musi vzdy obsahovat popis v cestine jako jakysi vytah o co v clanku nebo videu jde
    3.) priklad spravne vlozeneho tematu k diskuzi zde GORG:
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HANOUCH: jako tohle ja chapu, nicmene jsme v rusku a tam se veci dejou jinak. musela umet sehnat vybusninu, vyrobit bustu. tohle nebyl atentat strelnou zbrani.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    VYHULENY_UFO:Sorry, ale zrovna věk má na atentátníci naprosto ideální. Jen namátkou John Wilkes Booth zabil Lincolna v 26 letech. Fanny Kaplanová spáchala atentát na Lenina v 28 letech. Mehmet Ali Ağca útočil na Jana pavla 2. ve 23 letech. John Warnock Hinckley měl taky 26 když střílel na Raegana. Ziad Jarrah z 11 zari taky 26 let ... :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    tak me tam hlavne prijde divne ze by to byla jedna a tataz osoba, k vybusnine sedela ta pani na videu hodne blizko, nechapu ze by jim jeste dokazala utect domu kde by ji zatkli
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KAJJAK: tyvle, si myslis, ze nejaka sestadvacitka by dokazala zaridit atentat a jeste by ho sama provedla... tomu by mohl verit snad jen idiot velikosti gorga.

je celkem jedno, kdo toho ruskyho zmrda zlikvidoval, jestli ukrajinci nebo jestli slo o cistku v kremelskym kruhu, pripravit atentat a sehnat v rusku vybusninu, chce proste zapojeni vic lidi.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    takova ma mala konspiracni teorie ze ta pani co sosku predala urcite nebyla atentatnice https://t.co/jPPtdMYFga
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG: tohle musi byt nejaky argumentacni faul, i ty prece musis vedet ze rousky s touto filtracni ucinnosti v dobe spanelske chripky dostupne nebyly

FFP2 a P2 > 94 %
    N95 > 95 %
    N99 a FFP3 > 99 %
    P3 > 99,95 %
    N100 > 99,97 %
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    O tom jak rebelsky bez roušky zasyflil celou tramvaj bude předpokládám vyprávět ještě vnoučatům u krbu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: jojo, proto tu od poledne vypisuješ desátou zprávu, jak byly úplně na nic a celkově zaváněly fašismem...
    GORG
    GORG --- ---
    stejne sranda.. ja jsem nikoho od vakciny neodrazoval, nikomu jsem rousku nestrhaval.. proste good guy gorg :)

ale na internetu jsem se rozhodne netajil tim, co si myslim.

zit a nechat zit.. o ty opacny strane "barikady" tohle rict nemuzu.
    GORG
    GORG --- ---
    Rousky a agrese okolo mi pripomely casy hlubokeho covidu, kdy jsem v tramvaji nemel nahubek a sedim si, a dla naproti nejaka pani.. ukazala si po chvili na jeji rousku.. ja na to neco ze ja v tom nejedu ale v poho..

docela jsme v p oklidu o tom klabosili.. v jednu chvili si ji rukou stahla na chvili dolu, ze jsem teda videl jeji oblicej , coz je fakt psycho cumet na ty apokalypsy vvsude okolo, a ze prej ona by to zejo radeji nenosila, ale ze jako mysli, ze by se melo

no co me prekvapilo, kdyz rekla, ze je rada, ze jsem ji nejak nenapadl, neuhodil. zajimavy, jak ta perspektiva muze byt uplne jina.. ja spis zas si vsimal tech excesu nekterych takyobcanu, co nekoho za rousku mlatili.. ona zas naopak mela zas obavu, ze by mohla neco schytat za pruzeni s rouskou.

ale bylo fajn, ze oproti nyxu se dalo normalne konverzovat. ten online prostor je desne toxickej..
    jeste vyzvidala, co ji jeste reknu zajimavyho, tak j sem ji prepadl s metaversem, at je nejaka sranda.. ze to bude dalsi faze.. ze nas apichaj do pocitacu a metaversa, ze uz nikdo nikam chodit nebude, a ostatni body vize WEF pana Svaba.

Hlavne takova konverzace je na nyxu science fiction. ze by dvva lidi o necem bez urazek konverzovali.

Dost lidi se tu prezentuje jako takovy ti sigri, co sikanujou deti ve skole.. A obhajujou si to, ze k tomu maji nejaky moralni duvody.
    GORG
    GORG --- ---
    teda uz jsem videl fake posty i treba na piraty, ale zajimavy videt ten dvoji metr, ze skandal se z fejku dela jenom v nekterych pripadech..
    GORG
    GORG --- ---
    Jinak co jsem tu ted natrefil

[MARTYKRIST @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE]

celkem dlouhodobe pozoruju, ,jak se lidi bavi preposilanim ruznych fake postu.

jo ten dvoji metr.. nekdy se proti fejkum desne bojuje, a pak jsou tyhle kampane, kde si lidi sdili ruzne smyslene posty

Schvalne jsem si tu fb skupinu dohledal a zadny takovy post tam neprekvapive neni.

Jedak je to sireni dezinformaci, druhak me napada, jestli je ta Hamplova tak mimo, proc je potreba si nejake fake posty vymyslet? :-)
    GORG
    GORG --- ---
    mozna nejvymluvnejsi jsou empiricka data, kde se porovnaval vliv rousek na ona cisla, resp. porovnavaly oblasti, kde byl mandat k nnoseni rousek s mistem, kde zadny takovy mandat nebyl.
    i v tom roce 1919

ale nekteri to udelali i v porovnani ruznych statu USA.. zeme s rouskovym mandatem s temi staty, kde povinne nebyly

na grafech nebyl videt zadny rozdil.

Tomu Woodsovi to prislo tak vtipny, ,ze to prezentoval formoou tohodle webu

COVID Charts Quiz
    https://www.covidchartsquiz.com/
    GORG
    GORG --- ---
    Tak ona treba prave ta vytka, ze v te studii jsou pochyby, jak konzistentne nosili ty rousky - jestli si ji v prubehu ruzne sundavaji nandavaji, jestli se dotykaji, meni ji dostatecne za novou.. jak jsem psal uz nekdy vv 2020.. to neni v moznostech normalnich lidi, kteri v tom maji zit mesice sve zivoty.

neustale jsem videl mezi lidma i v mediich televiznich debata ruznych i samotnych covidistu, jak si furt na ty rousky a respiratory sahaj, aby si ji nejak posunuli.. takze pokud neco zachytily , budou to mit na rukou. nebo si ji zejo naopak z ruky neco na rousku prenese atd. atd. noseni promocene rousky..

to dava smysl leda u nekoho, kdo je nemocnej, a jede k doktorovi. kratkodobe si muze dat pozor. 12 hodin za kasou v Kauflandu je to demence.

na co my si tu hrali spis vstoupi do ucebnic historie... o ztrate rozumu

i kdyz uz ubehl n ejaky patek od te spanelske chripky v 1918.. a kupodivu, ze i tehdy se v nekterych mestech USA nosily rousky bylo davano za priklad ormalnosti jejich povinnosti dneska.

kdyz jsem se onehda zacetl do textu historiku nebo dobovych zprav,, tak ten obrazek byl uplne jiny, nez byl predkladan, a zrovna ucinnost tohodle masoveho noseni rousek byla tehdy pak zpetne zpochybnovana.
    celkkove byla ta situace v reakci lidi dost podobna covidismu.. rada lidi to odmitala nosit, popotahovani policajtama a vsudypritomna masirka

najdu vam k tomu neco

https://www.washingtonpost.com/history/2020/04/02/everyone-wore-masks-during-1918-flu-pandemic-they-were-useless/

Did Masks Work? — The 1918 Flu Pandemic and the Meaning of Layered Interventions - UC Berkeley Library Update
    https://update.lib.berkeley.edu/2020/05/23/did-masks-work-the-1918-flu-pandemic-and-the-meaning-of-layered-interventions/
    ...

This is from a study published in 1919 by the California State Department of Health. The above graph showed very little difference in death rates between Stockton, which mandated the wearing of masks in public, and Boston, which did not. So, early on, authorities were skeptical of the effectiveness of masks, but they also felt that masks were not used properly.

...

“One difficulty in the use of the face mask is the failure of cooperation on the part of the public. When, in pneumonia and influence wards, it has been nearly impossible to force the orderlies or even some of the physicians and nurses to wear their masks as prescribed, it is difficult to see how a general measure of this nature could be enforced in the community at large.

William T. Vaughan, Influenza: An Epidemiologic Study, (Baltimore, MD: American Journal of Hygiene Monographic Series, No.1, 1921) 241.

Mask skepticism was officially sanctioned by the Surgeon General of the US Navy in a 1919 report:

No evidence was presented which would justify compelling persons at large to wear masks during an epidemic. The mask is designed only to afford protection against a direct spray from the mouth of the carrier of pathogenic microorganisms … Masks of improper design, made of wide-mesh gauze, which rest against the mouth and nose, become wet with saliva, soiled with the fingers, and are changed infrequently, may lead to infection rather than prevent it, especially when worn by persons who have not even a rudimentary knowledge of the modes of transmission of the causative agents of communicable diseases.”

“Epidemiological and Statistical Data, US Navy, 1918,” Reprinted from the Annual Report of the Surgeon General, US Navy, (Washington, DC: Government Printing Office, 1919) 434.

fascinujici je ,ze kdyz jsem ja na tohle (nespravne noseni rousek) upozornoval, dostal jsem na nnyxu ban
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: diagnoza gorg jednou vstoupi do ucebnic psychologie.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: taky se jim říká "diagnóza"
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: ze je idiot, ktery cte titulky clanku a podle toho dela zavery. jinak se temto idiotum take rika konspiracni dezolati.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: co jako chceš napsat člověku, kterej ti repostne článek o očkování a opatření, ale článek žádnou studii o očkování nezmíní. dyť to je normálně náběh na konspirační vidle s rozhalenou košilí. a od tohoto člověka to je neustále dokola a stále se bude divit, proč ho mají ostatní za idiota.
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: ramuj si to , jak chces.. je jasny, ze kde chybi fakta, je dobry se radeji venovat ramovani a jinym taktikam z prirucky pro extremisty
    co je fskutecne smesny si posoudi kazdy sam
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    myslim, ze je nejvyssi cas prejmenovat auditko na "smejeme se konspiracnim teoretikum"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam