• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIJAK UŠETŘIT (aneb doba je zlá!:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    POHODAVOLE: Komu čest, tomu čest. Já se jen tak něčeho neleknu, ale z otravy mořskými plody mám respekt :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ZIDANE: Vždyť to máš z Lípy do Polskýho krámu blíž, než do krajskýho města. To samý s Německem. Ale bez auta je to blbý. To je pravda.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DOCKINEZ: beru rozmražený krevety. Bývají za 50% 😄
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NEI: já když už tahám, tak ze sdilej.cz

I zadarmo tam taháš cca 350 kB/s, což jde.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KURE: Na tu šunku? Nemám. Ale mám ostrej nůž a plátky mám beztak radši silnější, když už.

Ale většina šunky beztak padne na kostičky k vajíčkům v rámci snídaně na vidličku. Ranní bílkoviny jsou důležitý :)
    KURE
    KURE --- ---
    DOCKINEZ: a mas doma nářezák?
    NEI
    NEI --- ---
    GREGI: Já jsem IT antitalent.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JINX: Já tam jezdím v podstatě jen pro pár věcí:

- šunku (kupujeme po celých cca 3kilových štanglích, oproti šunce na váhu na pultu v marketu úspora patrná)

- čaje (žena má v oblibě Ahmad a v Makru koupím balení od 2 kusů za cca 130,- (na krámě bez akce běžně cca 200 za krabici)

- a hlavně, jak už mě stihnul předběhnout pan kolega, slevové koutky! Miluju nakupovat drahý francouzský a švýcarský sýry se 60% slevou. Miluju kupovat plata cottage sýrů, kde jeden cottage vyjde v přepočtu na 8 Kč. A občas se podaří vyloženě trefa typu „kolo Nivy á 79,- Kč za kg“. Kdo by odolal.

No a kdo se nebojí, tak bere ve slevě i třeba chlebíčky (baleno v ochranné atmosféře, tak jakýpak strachy) a ti ještě kovanější i ryby :D

Na mistrovský level „tepelně neupravený seafood ve slevě“ jsem ještě neuzrál. A asi to ani riskovat nebudu :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    JINX: v makru jsou fajn ty zlevněný oddělení.

DOCKINEZ: z Polska se vyplatí i objednávat. Beru tam mouku a rajčata na pizzu.
    JINX
    JINX --- ---
    DOCKINEZ: hele to Makro mi prijde zajimave. Prestal jsem tam jezdit úplně po tom co jsem zjistil ze tam nakoupim to same zboží draz než v normálním supermarketu (a ano sleduju ty jejich letáky na webu).
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ZIDANE: Blbý je, že z toho našeho Kocourkova se už vyplatí jezdit na nákupy i do Německa, který máš blíž.

No a jasně, pro jednoho to až takový terno bejt nemusí. To se zas vyplatí si zařídit třeba Makro kartičku a rabovat slevy v Makru :)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    DOCKINEZ: Z Českolipska mám Polsko poněkud z ruky a jsa sám, autem nedisponuju, čili by s tím byly dost komplikace.
    NEI
    NEI --- ---
    MUXX: Právě že už ne.
    GREGI
    GREGI --- ---
    NEI: fuck amazon.
    stahni si https://www.utorrent.com/ muzes portable verzi nepotrebuje instalovat
    tady najdes co chces ve formatu nazev serialu s01e01 (serie 1 dil 1) kliknes na magnetek otevre se ti to v utorrentu das ok stahne se to. https://thepiratebay.org/index.html
    MUXX
    MUXX --- ---
    NEI: Nemas narok na 30 day trial zdarma?
    NEI
    NEI --- ---
    Mám čerstvou informaci, že vyšlo nové Silo!

Protože neumím s torrenty, zkouším se optat zda byste se mnou někdo za nějaký měsíční poplatek nesdílel Amazon prime.
    NEI
    NEI --- ---
    JINX: Byla jsem tam nedávno a ty rozdíly v cenách jsou.

Akorát se to kvůli projetému benzínu nejspíš nevyplatí tam z Prahy jezdit nakupovat.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JINX: Cenově moc ne. A nebo neumím nakupovat v těch správných akcích, popř. nejsem ochoten objet tři čtyři supermarkety, aby se rodinný nákup poskládal jenom ze zboží v akci. Ale občas se krkovice za 37,- atd. podaří.

U mě je to hlavně otázka dobrého pocitu, že nedávám líznout Babišovi víc, než je potřeba.
    JINX
    JINX --- ---
    Pokud se clovek chce vyhnout nakupu zbozi od AB tak je Polsko super varianta. Ale cenove? Opravdu? Zda se mi ze ty ceny uz jsou vicemene stejne...
    MUXX
    MUXX --- ---
    DOCKINEZ: Mam Polsko dost z ruky, ale byl jsem minuly tyden poprve v Biedronce zjistit o cem to vsichni mluvi. Carrefour se mi taky libil. Jeste nejaky obchody stoji za to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam