No, já to mám na PS5 a na XSX.
Verze na Xbox Series X je rychlá, krásná, má spousty fps, verze PS5 malilinko horší, ale tam je to taky v klidu hratelné, RPG je to komplexní, podle mne je hra krásná a hezká.
To co píše
AIAX: jsem i čekal, protože idioti v recenzích i velice sledovaní youtubeři neumí hru hrát a falešné dojmy co odprezentovaly prostě spoustu lidí popletli.
Peníze ani výbava není problém, z úplně prvního tábora /všichni důkladně prokecaní) jsem po hodince a půl odjížděl s brněníčkama i zbraněma co měli a až potom jsem si všiml "mikrotransakcí" v truhličce.
Není to nic, co by měnilo hratelnost a je to spíš symbolický.
Nicméně mikrotransakce se staly hysterií a už nyní se můžeme dočíst, že změnu postavy můžete udělat za dva dolary a že to ve hře jde se nepočítá, protože je to práce a grind!
Že je to RPG jak podle Dana Vávry a tedy cesta na volském povozu trvá reálně jak cesta na volském povozu, je hrůza, tady má přece moderní hráč kliknout, mají se objevit ohňostroje a hned být tam kde potřebuje a ještě mu hra musí napsat, jak je báječnej. Baldurs gate 3 je ještě naučil, že je má při tom ještě každá postava přeblafnout a ukázat kozy.