• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Tak jasne, ze je to hodne individualni :) Taky muzu jezdit do 4C s kratkyma rukavicema a jsou lidi, kteri by pri tehle teplote vyjeli jen v dvojitych zimnich rukavicich.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Hm, mám letní tretry, zimní ponožky, návleky jsem nevytáhl, tohle bylo v 0°C a zima mi nebyla... problém mám až v mrazech pod nulou...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    SSTTAANNAA: Jeste mi rekni, ze jsi mel letni tretry :) Na letni tretry pod 8C si davam navleky, ale tedka jezdim celou zimu porad v zimnich tretrach a jeste pres to navleky. Pakrat pres den to bylo moc, ale zase na podvecer a noc se to vyplatilo. Je mi zima az po 2 hodinach jizdy a soucasne kdyz jsou venku 2C a min.
    Hlavne teda kdyz v Praze hlasi 10C, tak realne na vyjizdce je to 6-7C a obcas jeste min. Koukam ale, ze tvuj Garmin teplotu na Strave neeviduje. To je docela uzitecna vec. Nepotrebuju treba znat AVG rychlost, ale na teplotu se divam porad.
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: Tvl až teď jsem si všiml, že to je cesta z práce :-O Dobře ty!

    Ještě k těm zastávkám na kafíčko: Asi to teda za lepšího počasí vyzkouším na kole, ono to běhání je v tomhle přece jenom trochu jiný sport... :-)
    Vzpomněl jsem si na rozhovor s nějakou naší profi běžkyní, bohužel si nevzpomenu na jméno a nepodařilo se mi to dohledat: Na téma doplňování energie při závodech řekla, že i když má nějaká běžecká akce dobré zázemí a catering, stejně si radši rozmíchá svůj energeťák z prášku a zakousne banán, než aby si dala místní klobásku, i když jí to voní a láká - že pak nechce běžet s křečema v břiše a v druhé půlce závodu se posrat, protože na tu klobásku není zvyklá :-) Ale to bylo fakt o profi sportu, ne o lovení čtverečků a fotek na Nyx :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: 10 stupňů v zimě je jinejch 10 než třeba v létě nebo na jaře :-)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Jinak zpět ke Strave. Tady můj poslední výjezd, kdy jsem si cestou z práce řekl, že je docela teplo a půjde to bez návleku na tretry. Sice šlo, sle nohy mi pěkně promrzly.

    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    To já mám teda rád svou pravidelnou letní trasu na pivo a na pizzu do oblíbené hospůdky, kde točí speciály. Na mě to pivko působí obráceně, než na ostatní, dám dva kousky a pak cestou domů trhám rekordy.
    Ale pravda je, že při delších výšlapech už jsem se začal hodně krotit a pivo jsme hodně omezil. Ale celkově jezdím spíš na kochačku...

    Ale zvažuju změnu, protože do teď jsem kolo jako pohybovou aktivitu používal k tomu, abych si váhu udržel i přes to, že rád jím a rád se i napiju.
    Ale s věkem začínám uvažovat jinak. I když by mi při mé konzistenci nikdo 125Kg neřekl, tak v kopcích by přece jen bylo lepší tahat třeba o 15Kg méně. Ale to by u mě bylo hlavně o úpravě jídelníčku, protože pohybu mám myslím celkem dost.

    I když třeba loni na Mallorce jsem šel za týden na kole o sedm kilo dolů a to ta polopenze na hotelu stála za to a nijak jsem se neodbýval:-)
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    WEWERKA: Ja v tomhle hodne pozitivne vnimam ten boom vsemoznych pomelogrepu a podobnych limonad i v tech nejzapadlejsich hospodach
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jo, a nemám rád ani fotostop, to už "muuí bejt", abych zastavil, abych sem měl co dát :D
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JAZ: Ja mam zastavky u benzinky :) Dam si pul litru pepsi a to mi staci jako palivo na dalsich 50 km k dalsi benzince. Ale kvuli tomu na kole nejezdim. Spis je to duvod, proc vubec dojedu :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Taky jsem divný, dokonce nemám rád ani coffee stop, protože obyčejně ztuhnu, a trvá mi, než se zase rozjedu. Nedejbože když je chladněji a má mi být pak kosa, protože zchládnu.
    Zastavuji, až když je to nutné na delším švihu.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jestli sbirate odznacky, zitra je dost velka sance, ze nejaky ulovite. Aspon na statshunters urcite.

    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    FORELLI: mam to podobne... Driv jsme si to pivo po ceste dali, ale jede se mi potom blbe. Akceptuju pauzu na zmrzlinu, zakusek, kafe, limonadu nebo polivku. V zavislosti na delce svihu samozrejme. Jezdit s lidma, co stavi kazdou hodinu, me uz nebavi
    JAZ
    JAZ --- ---
    Mně teda coffee stop s dortíkem přidá pro zbytek švihu tak 20 wattů navíc, fyzicky i psychicky, a je jedno, jestli pak jen točím nohama domů, nebo tam mám intervaly :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Aby vám to nebylo líto, tak se přidávám do spolku divných. Když jsem ještě jezdil více s partou, tak se na pivo zastavovalo a to byl někdy očistec, ale co nepiju alkohol vůbec, tak ani nemám potřebu někde zastavovat, občas akorát na polévku, když jedu něco delšího.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Nebo jsme divní oba :-) Každopádně děkuji za uklidnění :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Nejsi :) Ja pivo na vylete nepiju a nesnasenlivost na laktozu mi zabranuje jezdit na zmrzlinu a spoustu dalsich veci. Motivator je u me ctvereckovani a odstkrtnout si nejakou destinaci nebo u tech mensich se proste protahnout. Zkusit nejaky QOMko treba, ale urcite ne jezdit kvuli jidlu :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: OK, jsem oficiálně divnej :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: ty vogo, jak jinak si udelat motivaci, nez jet na zmrzlinu/pivo? To ze cesta zpatky je ocistec uz se sice nikde nikdy nezminuje, ale vis jak, to pivo je ten motivator :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Btw. ta moje bolest lýtka je nejspíš úplně normální přetížení - dneska se podobný pocit objevil i v tom druhém. Tzn. budu muset zkrátit výběhy a víc regenerovat - myslel jsem si, že na to jdu dostatečně pomalu, ale jak vidno, po čtyřicítce už musí být člověk fakt opatrný...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam