• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    MITHRO
    MITHRO --- ---
    Polsky "gravel" nikdy nesklame.

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Dneska pro pár čtverečků, pár kapek (naštěstí fakt jen pár) a především se příjemně protáhnout po krásném okolí :) Žádné trhání asfaltu, ale však nemusí být každá vyjížďka divoký lov PR.

JOPS
    JOPS --- ---
    Dneska jsem si dal takový lehčí výšlap. Vyvezl jsem souseda, že dáme pár kiláků. Na 35km jsme se blížili domů a já si připadal dost fresh, tak mu říkám, nechceš dát ještě necelých 30km v tempu? Je tam segment, který jsem ještě nejel.

Byla negativní odpověď, tak jsem to trochu rozjel. A teda bolelo to. Byla to rovinka, ale na MTB bolí asfalt vždycky 🤣

Ale co mě potěšilo, když jsem sjížděl Vrazovku (frekventovaný melnicky kopec bez aut) tak nahoru jel typek na silnicce a říkám si, ty pico, ten letí nahoru jako drak. Tak jsem si ho pomocí Flybys na Stravě našel a on měl horší čas než já v tom kopci😲 Fakt mě to překvapilo, asi se budu nechat muset natočit, jak letím nahoru 🤣

FORELLI
    FORELLI --- ---
    SMOKY: mám tě na dohled :)
    PULKA
    PULKA --- ---
    WEWERKA: Dik, tak zo nakonec nedopadlo - jsem v apple systemu a ani jedno zminovane na Apple nefunguje a ctverecky to nastesti neovlivnilo, takze dobry ;)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Projet manželky kolo. Jedinej chcanec v širém okolí šel zrovna přes mně :/

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Taky dobrý!
    Já nevím, jestli už mám letos 50 km 😆
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: neee 5000 km letos :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: 5000. jízda na Stravě? 🆒
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Ráno mně málem chytla vcelku slušná přeháňka, ale naštěstí jsem ji objel...

SUMAC
    SUMAC --- ---
    FORELLI: jo tedka koukam na jejich stranky a najel sem na celkem 9km do "Difficult red trial - MTB only" Suitable for: Proficient mountain bikers with good off-road skills & fitness. Good mountain bikes. Trail: Challenging climbs, tricky descents & technical features such as drop-offs & large rocks". ale nevim nevim, projel jsem to na cele v pohode na obyc silnicce a 28ckach slick plastich (Gatorskin Continentalky) a musel jsem slezt z kola akorat 2x :)

ale pokud by byl nekdo v okoli tak vrele doporucuju: https://www.cannockchasecyclecentre.co.uk/trails
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SUMAC: ale zase je hezký že jsi někomu udělal radost :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    OCTOPUSS: No jo, ale těch kopců dolů, co pak musel jet 🤣
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Dneska sem najel na silnicce do MTB triallu, blbej napad. Předjíždění mě tam i 11ti lety holky.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Rano se zmenila predpoved, tak jsem to riskla a vyslo mi to. U Cechtic jsem lovila bourku a od Kamberku zase dalsi bourka lovila me. Ale stihla jsem to do Benesova na vlak na posledni chvili.
    Rafla me asi vosa do obliceje, mrcha se dostala pod bryle.
    Moc vyzivny kopecky a vitr val podle toho kde zrovna prselo.

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Tvl, 3km nenastoupám za měsíc.
    JAZ
    JAZ --- ---
    U mě dnes těžký odpoledne v Pyrenejích (Col de Pradel, Col de Pailhères, Col de Chioula)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    dneska na Landart do Ralska:
    SSTTAANNAA:

FORELLI
    FORELLI --- ---
    OCTOPUSS: nečti to, je to návykové. Silně. :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    OCTOPUSS: [Čtverečkování, Tile hunting]
    Precti si popis v auditku a bude ti vse jasne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam