• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JOPS: Tvl ty seš pacient v tomhle vedru!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Potkal jsi hladak, pravdepodobne. Nejak snizene vnimani okoli nebo treba malatnost jsi nezaznamenal? Me tohle potkava bezne po 150 km. Pomaha se najist jen po troskach, treba jen kousicek tycinky nebo medvidci a zase chvili funguju. V Msene jsi mel benzinku, doporucuji si tam treba do zasoby koupit ty gumovy medvidky, to funguje vcelku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Dneska jsem jel na zmrzku do Mšena, mají tam vyhlášenou v okolí a jako je fakt super. Ale jsem neodhadl kilometry 🤣 (počítal jsem tak s 50km celkem) takže jsem s sebou neměl nic do žaludku a posledních 10km bylo docela nepříjemných. Takový ten stav na pobliti. Nevím, zda to je z hladu či z čeho. Vyčerpanej jsem nebyl, nohy byly v pohodě, ale asi stávkoval žaludek.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    V Radotine neco chytlo. Podle smradu asi pneumatiky.

FINSON
    FINSON --- ---
    Volnější týden mi končí, tak ještě tenhle poslední záchvěv. Ale pěkně to kolo jezdí 🩶

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Ponozky mam predeprany :)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    To já dnes nefotil vůbec:-)

FINSON
    FINSON --- ---
    Překvapivě mám dneska hodně málo fotek - ale mám ten zasranej minule vynechanej čtvereček!

FINSON
    FINSON --- ---
    Kurva, jeden čtvereček jsem přehlíd, budu se tam muset vrátit, i když se mi půlka trasy moc nelíbila. Objedu to tou hezčí půlkou :-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    To já jel ráno přímo přes Dětenice...pak jsem byl lovit kolem Prachovek a Trosek...foto mezi Dětenicemi a Libání...

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Pro nejaky ctverecky pod Detenice. Rano 15 C a jelo to uplne skvele. Pod Detenicemi na jih priserny tankodrom, tam jedine s horskym kolem :) Malem me sejmul asi duchodce, kteremu se nechtelo tocit volantem a pak na konci se na me hnal pes na voditku. Od 150 km tezka krize.
    Jinak super vyjizdka.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Příjemné ráno dneska, 12 stupňů v krátkém ideál :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Tak zase po nějaké době pořádně zmoknout, ale tohle bylo vzhledem k teplotě a předchozím horkým dnům vlastně docela příjemné :-)

DYNK
    DYNK --- ---
    Dnešní gravel po práci. Bavilo!

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BINARY_PARANOIC: viz zde.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MARASAN: Po koupi silničky jsem tomuhle dopřál nový custom lak, předtím to bylo klasicky černé kolo s červenými a bílými fofrpruhy :D Jasně, že tehdy už byly kotouče běžné, ale holt ne v této cenové kategorii.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BINARY_PARANOIC: ze tam je napsany grrrrravel ;-) [ Uz na CX z 2013 mam disc brakes ]
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    MARASAN: Zas takový veterán to není, ale holt low-end cyklokroska z 2014 :) Od jara teď více jezdím na moderní silničce (kotoučovky, Di2, …) a ten rozdíl samozřejmě cítit je, nicméně zdaleka největší brzdou je stejně vždycky dýchavičný motor (tedy já) :) Takže na takový ten lehčí gravel i tohle kolo s velkým přehledem dostačuje.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BINARY_PARANOIC: jak je to stary, ze ma cantilevery?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Též jsem si dneska jel zalovit… 8 čtverečků a vyvenčený Grrrrravel, místama tedy nepříjemně do kopce, ale tak to je holt v našich končinách tak nějak automaticky :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Taky jsem si dneska dojel pro ten sobotní zapomenutý. Ale přidal jsem k tomu dalších 10 nových :)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Ja jsem jako blesk ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam