Dneska bez hezké fotky, nechci tomu říkat chlubení, protože vím, že jsou tady borci, co vyšší tempo udrží na podstatně delší trase a zasprintovat umí taky úplně jinak, ale prostě jsem si dneska udělal radost: Po tom defektu na Thunderech jsem je měl o víkendu sundaný (stejně to pak budu přezouvat na něco jinýho), tak jsem na kola hodil staré 25 mm slicky (jo, v reálu na těch 18 mm ráfcích mají 27 mm, pro mě toprí) a vyjel po poledni do toho vichru objet si silniční trasu, vychutnat si kusy nového hladkého asfaltu a vydupat asi jediný prudší kopeček, co tady v rozumném dosahu mám. Na té rovince mi pomáhal vítr, ne přímo zezadu, spíš hodně z boku, ale rozhodně nefoukal proti mně, v tom kopci mi nepomáhalo nic a navíc jsem přepálil začátek trasy, takže tam už jsem dost mlel z posledního (a při návratu zpátky proti tomu větru jsem už málem brečel, nohy mě bolí ještě teď :-) )
Ale takovou rychlost jsem ani na té starší silničce nikdy nevyvinul a ty watty v tom kopci letos, co mám wattmetr, taky ne (průměry), druhý nejlepší pokus jsem tam měl myslím za nějakých 16 km/h. Na to, že jsem si myslel, že letos nenajezdím prakticky nic a mám najeto ca 2k...