• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Před lety jsem na Pochodu Praha - Prčice potkal šedivého pána, co tu dlouhou trasu klusal. Dodnes si pamatuju ten vyšisovaný plátěný batůžek na řemínky, jak mizí přede mnou za zatáčkou, 9 km/h tam měl zcela jistě :-)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JOPS: dá se to natrénovat úplně stejně jako kolo. Já 72km "uběhl" (necelých 9km/h), moje meta je 100+, bohužel poslední dobou furt laboruju se zraněním. Kdykoli to začne být ok ozve se něco jinýho :( V tomhle je kolo lepší, kotníky, kolena a kyčle nedostávaj takovej záhul.
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    JOPS: Na okraj - pochod Praha-Prčice je časově omezený, takže na to není nekonečně času. Start je v Praze na metru Háje ve 4 ráno, v cíli v Prčici musíš být do 20:00. Takže na těch 72 kilometrů je 16 hodin, což dává průměrku 5 km/h po dobu 14 hodin a ještě se stihneš naobědvat a semtam nějaké zastavení po cestě. Source: kámoši, se kterýma jsem šel. Oni šli z Prahy, já se k nim přidal na 30. kilometru na checkpointu v Týnci n/S a spolu jsme šli ten zbytek..
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    já mám teď pár týdnů utrum (teda minulý víkend, resp. týden to ani nevadilo), škoda, bylo to letos hezky rozjeté, ale zdraví neporučíš... :-(
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Já včera ušel 13km, a dneska je mi jako bych po pěti letech ležení u televize byl běhat. Paciente tvl :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    BATY: no, odznak mi pipnul no, ale ze bych z nej byl odvarenej, to zase ne :D ale verim, ze za dva dny, az budu normalne chodit si reknu, jo, stalo to za to :D

FINSON: ja si na tohle trochu veril, pred prazdninama jsme sli tech 28km a to jsem byl docela v pohode, jenom jsem mel rozdrbanou achylovku z bot, takze poslednich 5km uz stalo za hovno, ale jenom kvuli te achylovce. Ted jsem mel uz trochu lepsi boty a bal jsem se trochu, protoze s nima jsem mel nachozeno/nabehano kolem 100km a v kuse jsem je mel treba jenom 6km. Takze jsem se bal, co to udela pri takovehle prochazce :D

WEWERKA: ja na puchyre asi netrpim, nebo mam proste stesti :D ale byl jsem pripravenej s naplastma a tak :D

B3DA: eh, kdyby se me ted nekdo zeptal, zda pujdu pristi rok, tak ho poslu ted doprdele :D :D nohy porad cejtim, ale uz chodim relativne normalne, ale bolej, fakt bolej. A hlavne my fakt porad sli. Asi na 30km jsme si dali male pivo, coz byla asi 15 minutova prestavka a jinak porad se slo. Jedine zastaveni bylo maximalne pocurat strom a nebo vyndat z batohu neco k zradlu :) ale uvidime, treba se zucastnim :D

a kdyz jsem dostal skvely napad pod vystupem na Bezdez si vyndat svacinu a do toho kopce dlabat toustovej chleba nebyl uplne nejstastnejsi napad :D jsem myslel, ze se v tom kopci udusim :D

ale pak jsem se kouknul, kolik je treba pochod Praha - Prcice a ono to ma treba 70km. Holy cow, jak dlouho to chodej? Kdyz vezmu, ze my sli 45km skoro 10 hodin, tak si rikam, ze jako oni to musi jit treba 18-20 hodin, predpokladam, ze normalni lidi si daji obcas i pauzu ne? :D
    B3DA
    B3DA --- ---
    JOPS: supr :) pojd pristi rok https://sazavskapadina.cz/ !
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Ja muzu kolo, ale chuzi ne, takze tomu tvem vykonu doslovne nerozumim. Usla jsem nejvic asi 30 km nekde u Kvildy v mem rest day a mela jsem z toho 9 puchyru. Proste chuze ne-e.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Brzo tma, tak jsme to museli ukoncit v Rakovniku na vlaku. Docela kosa rano i vecer, ale teda za ty vyhledy to stalo.

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Fakt pěkný! Kudos!

Já šel ve svých 22 letech padesátku, kyčle mě rozbolely tak, že jsem vzdal a vrátil se zkratkou, celkem jsem našlapal asi 37 km. Po změně režimu, odpočinku, změně tréninku a celkově životního stylu mám teď ze svých kloubů obecně výrazně lepší pocit než tenkrát před lety (v těch 22 mě ta artróza v podstatě taky sundala z kola), ale tohle už teda znovu zkoušet nechci :-)
    BATY
    BATY --- ---
    Odznak za 50K kroků bych bral...
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: To je pěkný! To se mi asi nikdy nepovede 😅
    JOPS
    JOPS --- ---
    Nechal jsem se trochu ukecat, ale zároveň jsem si to chtěl zkusit. Chůze Mělník - Doksy po červené turistické trase.

Zajímavá zkušenost. Nejvíc, co jsem kdy asi ušel v minulosti bylo 28km. To jsem byl relativně v pohodě. Vím, že druhý den šel na kolo 🤣

Po tomhle dneska nemám na kolo ani pomyšlení.🤣 Od cca 30km už to trochu začalo bolet. Kyčle, kolena a záda. Od 38km každý kilometr byl už utrpení. Vůbec to nechtělo utíkat...

A zjištění, kopce nahoru jsou pohoda. Ale když se šlo dolů,to bylo strašný 🤣 schody, kopec, hnus
    Záda, nohy, řvaly 🤣

No a pak když mě vyhodili asi 50 metrů od mého auta na parkovišti, tak těch 50 metrů jsem šel asi tři minuty. Jsem musel vypadat, jako když chci rodit ježky 🤣

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vecer uz nejak brzo tma. Novy svetlo na plny vykon, videt je s nim pekne. Tady je zapnuty kuzel svetla i nahoru, ale ma i rezim do mesta.

FINSON
    FINSON --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tentokrát jsem vyhrabal 28 mm Pirelli P-Zero Road, které jsem měl od loňska ve skříni a které se mi nevyšly do staré silničky CTM Speedster.
    Na Teře to s nimi bylo pošušňáníčko, úplně jiná jízda než na těch 25 mm slickách - podobně rychlé, ale výrazně pohodlnější a nezjančené.
    Asfaltový okruh jsem si naplánoval taky docela hezky, prostě veskrze radost až na kost.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jsem si pripomnela start Transbrd v Letech. Moc pekny kopecek, uz tam zase 10 let nebudu mit potrebu jet.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Taky jsem se byla projet. Jela jsem s kamoskou moji tradicni trasu okolo Rican. Pak do toho trosku deste a kousek pred cilem mi pod kolo skocil maly kluk. Nemela jsem sanci se vyhnout ani to uplne ubrzdit. Ale nastesti je ok.

JOPS
    JOPS --- ---
    Po delší době jsem vlezl na kolo. Teď se spíše snažím věnovat běhu, jako doplněk ke kolu a asi to má něco do sebe. Jsem tam dneska měl takový kopeček, co nemám moc rád, jel se mi pěkně nahovno, ale vůbec nebyl cíl PB. Před tím jsem tahal kolo po skalách a strmych stranich takže v kopci byl jediný cíl vyjet a neumrit 🤣. A teď koukám a ono to tam je 🤣

A to Kokořínsko je fakt strašně super. 👍🏻

FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    SMOKY: Nebude to tím, že appka měří průměr z elapsed time a u Garminu, kde máš většinou nastavený limit rychlosti pro zapnutí měření, se to počítá z moving time?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam