BATY: no, odznak mi pipnul no, ale ze bych z nej byl odvarenej, to zase ne :D ale verim, ze za dva dny, az budu normalne chodit si reknu, jo, stalo to za to :D
FINSON: ja si na tohle trochu veril, pred prazdninama jsme sli tech 28km a to jsem byl docela v pohode, jenom jsem mel rozdrbanou achylovku z bot, takze poslednich 5km uz stalo za hovno, ale jenom kvuli te achylovce. Ted jsem mel uz trochu lepsi boty a bal jsem se trochu, protoze s nima jsem mel nachozeno/nabehano kolem 100km a v kuse jsem je mel treba jenom 6km. Takze jsem se bal, co to udela pri takovehle prochazce :D
WEWERKA: ja na puchyre asi netrpim, nebo mam proste stesti :D ale byl jsem pripravenej s naplastma a tak :D
B3DA: eh, kdyby se me ted nekdo zeptal, zda pujdu pristi rok, tak ho poslu ted doprdele :D :D nohy porad cejtim, ale uz chodim relativne normalne, ale bolej, fakt bolej. A hlavne my fakt porad sli. Asi na 30km jsme si dali male pivo, coz byla asi 15 minutova prestavka a jinak porad se slo. Jedine zastaveni bylo maximalne pocurat strom a nebo vyndat z batohu neco k zradlu :) ale uvidime, treba se zucastnim :D
a kdyz jsem dostal skvely napad pod vystupem na Bezdez si vyndat svacinu a do toho kopce dlabat toustovej chleba nebyl uplne nejstastnejsi napad :D jsem myslel, ze se v tom kopci udusim :D
ale pak jsem se kouknul, kolik je treba pochod Praha - Prcice a ono to ma treba 70km. Holy cow, jak dlouho to chodej? Kdyz vezmu, ze my sli 45km skoro 10 hodin, tak si rikam, ze jako oni to musi jit treba 18-20 hodin, predpokladam, ze normalni lidi si daji obcas i pauzu ne? :D