• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Ano
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS, BATY: Prague Relay 24.6. - 25.6.?
    Tam mě kolegové mají jako náhradníka, podle toho, jak se podaří poskládat teamy :-)
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: Tak to se tam uvidíme, ten běhám každý rok...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Včera večer jsem čuměl na instagram a kolega tam dává video z pražského půlmaratonu. Tak mu píšu, tys neběžel? A on, že prosral registraci. A pak mi píše, zda bych nechtěl za firmu běžet štafetový běh na 5km někdy v červnu.

No, tak jsem začal... A asi si udělám radost, koupím hodinky, aktivuji si trenéra a poběžím.

Něco v těch nohách trochu zbylo, snažil jsem se s tepovkou držet pod 160tpm což celkem šlo. Sice tempo žádná sláva, ale na posledních 200m jsem se utrhl a dal to za 5min/km 🤣😅

BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Mňam ;)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Diky, to vyhledavani na Strave je tragicke. Ten segment znam, jela jsem ho dolu na silnicce :D Nahoru snad nikdy.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    A protože mne to ven dneska fakt netáhne, je ideální čas na nedělní voskovou lázeň.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Check out this segment on Strava: https://strava.app.link/VjvHIq0llSb — Sázavské Angliru
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI: jen jsme se mrknul po tom segmentu

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Ten "Sázavský Angliru" se mi nikde nedari najit. Ne ze bych hledala kopce, ale tohle me zajima. Nemas na to odkaz do mapy?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    SSTTAANNAA: tam je to i s rovinkami, takže ty procenta jsou zkreslený.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: to ti za to nestojí se tam kvůli tomu plahočit, takových brdků bude v Čechách obzvláště u nějakého vodního toku habaděj. Každopádně na 293 metrech toho kopce nastoupáš 50 výškových.

Třeba nahoře u Sázavy je taky jeden takovej pěknej, jmenuje se to Sázavský Angliru, je to od řeky mezi chatama po panelce... ten taky štípe :-)

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/nekufajeju
    JOPS
    JOPS --- ---
    FORELLI: ukaz ten kopec na Strave :) verim, ze tam bude jako segment. Miluju brutalni stoupani, kde si v prvnich dvaceti metrech rikam, jakej jsem debil, ze jsem se na to nevysral :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Větrný pozdrav z HavlBrodu.

FINSON
    FINSON --- ---
    Dnes tempo na AnP prahu, Garmin to fakt docela trefuje. Běžel jsem lesoparkem po pěšinách stejnou trasou jako včera na kole, jenom opačným směrem - podběhl jsem si takový prudší kopeček a ten pak v rámci tréninku vytrpěl směrem nahoru - tam jsem tentokrát nikde nefotil :-)

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    PROSTE_LO: A hlavně jsem si vyčistila hlavu..
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Po dvou týdnech jsem zase vyběhla (mezitím jsem jela silové tréninky). Vidím o něco málo lepší tempo a hlavně delší úseky bez chůze.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: tam dokáže vedro svoje, v kombinaci s tím smradem z gum a exhalací z dálnice, to dokáže být výživné...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam