• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: muck! :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    SSTTAANNAA: No jo, to jsem si tě spletl s Forellim, sorry. Proto jsem ten příspěvek nemohl najít! 😅
    FORELLI: To už víte, píšu tady opakovaně, že jsem princezna 👸 Především ohledně kola 😁
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FINSON: to jsi se ptal tuším mě na tu štěrkovku:-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    FINSON: QOM? Něco, co bychom měli vědět? :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Ano ano, to je ona! :-)
    Já dnes fotil a svačil a pauzoval úplně v pohodě, protože po všem tom běhání a v tom vichru poprvé letos pořádně na kole jsem věděl, že mi nikde žádné QOM nehrozí :-)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Myslis tuhle cestu? :) Kdybych nefotila, tak tam mam QOMko :(
    [WEWERKA @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]
    FINSON
    FINSON --- ---
    Pořád jsem nechtěl jezdit do bahna, až jsem dneska konečně vyjel do sucha - v kombinaci s tím fičákem to byla fakt radost, dostal jsem opravdu nažrat prachu. Ale pěkné to bylo, ne že ne. Hlavně když jsem se schoval v lese; návrat přes pole šikmo proti větru byl poněkud náročný.

No a ten prach byl hlavně tady (ale nejen tady), koukl jsem se na tu hezkou cestu od Severky, jak jsem se na ni loni ptal pana Forelliho:

FINSON
    FINSON --- ---
    Už už jsem málem vyjel na kolo, ale pak jsem musel něco odklikat do práce a najednou zase nebylo dost času... a taky teda dost hnusně foukalo 😅
    Tak jsem nakonec dal jenom long run podle trenéra v hodinkách.

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Jako moje šance, že tam budu taky, je fakt 50%, ale kdyby to klaplo, dám vědět, dáme si placáka :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BATY: Ty voe, okej, trosku budu muset zabrat, mám na to ještě dva měsíce. Hezký tempo, palec up.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: Hele, nevím, zjistím, ale to datum bych řekl, že sedí 😅
    JOPS
    JOPS --- ---
    No a klasika, v pátek mrknout na hada, zda se přes zimu nerozpadl 😀

A dal jsem si na konci milovaný Mělnický kopeček a ono už bylo relativně pozdě, ale pořád světlo a ona to je taková "alej" do kopce s prumernym stoupanim kolem 17%. Fakt jebka po kostkách. A v tom kopci na každé lavičce zamilovaný pár a okolo nich funící idiot na kole, s tepovkou kolem 170tpm, s jazykem na zádech, kde ani normální lidi nechodí moc pěšky a kurví jim tam romantiku 😅🤣

Miluju to🤣

BATY
    BATY --- ---
    FINSON: Ano
    BATY
    BATY --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS, BATY: Prague Relay 24.6. - 25.6.?
    Tam mě kolegové mají jako náhradníka, podle toho, jak se podaří poskládat teamy :-)
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: Tak to se tam uvidíme, ten běhám každý rok...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Včera večer jsem čuměl na instagram a kolega tam dává video z pražského půlmaratonu. Tak mu píšu, tys neběžel? A on, že prosral registraci. A pak mi píše, zda bych nechtěl za firmu běžet štafetový běh na 5km někdy v červnu.

No, tak jsem začal... A asi si udělám radost, koupím hodinky, aktivuji si trenéra a poběžím.

Něco v těch nohách trochu zbylo, snažil jsem se s tepovkou držet pod 160tpm což celkem šlo. Sice tempo žádná sláva, ale na posledních 200m jsem se utrhl a dal to za 5min/km 🤣😅

BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Mňam ;)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FORELLI: Diky, to vyhledavani na Strave je tragicke. Ten segment znam, jela jsem ho dolu na silnicce :D Nahoru snad nikdy.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    A protože mne to ven dneska fakt netáhne, je ideální čas na nedělní voskovou lázeň.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    WEWERKA: Check out this segment on Strava: https://strava.app.link/VjvHIq0llSb — Sázavské Angliru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam