• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Vcerejsi vyjizdka vcetne malem prejeteho psa (majitelka pustila voditko do pruhu pro cyklisty) a rozplacle male bruslarky primo pred mym prednim kolem (jela v protismeru a nevidela me).

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    GRED: Ani jedno. Mam Wahoocko :) Ale jezdim s kamaradem, ktery ma Garmin a zda se mi, ze mu to dava vic nastoupanych metru. Ale on zase okolo me jezdi nahoru a dolu zatim ja pomalu dupu nahoru, takze se ten narust da vysvetlit, ale 100% presvedcena nejsem.
    GRED
    GRED --- ---
    WEWERKA: super!

Měříte výškový metry podle garminů nebo podle stravy? Mě garminy většinou trochu přidávají, tak dávám u každý aktivity adjust elevation. To by snad mělo být přesnější.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Hele jo, ono se to tam docela houpe. Mam podobnou trasu a 1198m.
    https://www.strava.com/activities/2593142056
    GRED
    GRED --- ---
    JOPS: taky jsem se divil, ale hned za hranicema začínají slušný kopce. Česká Kanada je taky dost kopcovitá, hlavně kolem Landštejna. Rovinky začínají až na Třeboňsku.

Rakousko je super, oproti český straně téměř žádný auta, za celou dobu jsem potkal tak tři :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    GRED: ty jo, tam jde nastoupat 1200m? :D Jako nekde si kopecek vybavuju, ale kdyz jsem zabloudil do Rakouska, tak si vybavuju Litshau a pak si vybavuju, jak bylo kolem 19 hodiny, ja v rakousku bez mapy a na mobilu asi 15% baterky a snazil se najit ceskou rakouskou hranici :D

tak jsem to nasel :D
    akorat je fakt, ze mam polovicni vzdalenost a polovicni prevyseni, tak to fakt asi bude sedet :)

FORELLI
    FORELLI --- ---
    ALONSY: to nevadí, hlavně že Tě to bavilo :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    FORELLI:
    GRED: Asi naštěstí jsem zapomněla zapnout Stravu 😅. Ale za necelých 5 hodin jsem před pár dny dala 42 mm se stoupáním cca 400. 😅
    GRED
    GRED --- ---
    Včera moc hezkej výlet z Chlumu u Třeboně přes Rakousko do Slavonic. A zpátky přes Landštejn a Českou Kanadu.

FINSON
    FINSON --- ---
    FORELLI: Pěkná nula, takovou bych bral! Klidně i bez angíny.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Díky oblačnosti nebyla ráno taková kosa, ale po angíně teda nic moc... V podstatě zase od nuly.

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: To je prostě vášeň!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Pro pobaveni - dole ten camfourek v Jirnech, to neni ctvereckovani. To mi zbourali most nad D11 a ja si toho pri planovani nevsimla. Samozrejme jako kazdy normalni cyklista ignoruju zakazy vjezdu a slepe ulice. To se prece da vzdycky nejak projet. No, nedalo :D

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS: Jo, bez toho vlaku by to bylo 268 km a to uz bych asi nedala. Vcera jsem si teda ale sahla na dno. Vedro a ja koza si vezmu cerny dres. Lehky protivitr, ktery se ale nastesti po cca 100 km otocil do zad. K tomu lehka migrena z ofouknuti. Mela jsem rest day jen 1 den a na svalech to bylo znat. Potom mam novy vlozky, takze nez se trosku ochodi, tak po 100 km citim kazdy slapnuti. U Svijan vedle pivovaru stojak jako krava a ja to normalne vyjela na 2 zastaveni, uplne vyrizena. No a poslednich cca 15km brutalni tankodrom, to byla pro moje chodidla posledni kapka.
    Skvely napad dat si kopce az na konec vyjizdky :) Kdyz jedu s kamaradem, tak jedeme rano vlakem a vracime se do Prahy. Ale me se nechce brzo vstavat a let do centra, tak radsi vyrazim rovnou.
    Mam treba naplanovy vyjizdky z Kutny Hory pres Forelliho revir s koncem v Benesove, takze v budoucnu to bude z vlaku na vlak a ne vlak - domov.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FORELLI: to me nastesti vubec nechytlo :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    JOPS: to je čtverečkování, koukni a pochopíš (a možná získáš novou závislost, pořídíš grevla a tak dále... ) :-)

[Čtverečkování, Tile hunting]
    JOPS
    JOPS --- ---
    WEWERKA: Ty takhle někam dojedeš a zpátky vlakem?

Jinak ty tvoje kilometry, to se mi chce brečet 🤣
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Kudos za pomoc tomu chlápkovi!
    U nás už od včerejška zase lítá mnohem častěji sanitka, jak tahle naráz vyleze slunko a udělá se teplo, tak starší lidi padají jak mouchy...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak konecne pokoreno prvni kilo v tomhle roce. Asi to budu muset zkusit na te silnicce, jestli to je o tolik veselejsi nez na biku :D

Jako plan byl cca 60km. Ale dozvedel jsem se, ze synovec hraje fotbal, tak jsem si rekl, ze tam se musim podivat, takze se to trochu natahlo.

- rekl bych, ze bylo bezvetri, takze parada
    - jednou jsem tlacil do kopce v terenu... (chcalo ze me jak z vola, ale proste nejlehci prevod a ani hovno, proste po 50km jsem do toho kopce fakt nemohl
    - pak jsem jeste tlacil asi 2km v mirnem klesani. Stromy pres cestu, blato pres celou cestu, proste neprujezdne a to podlejzani stromu a prenaseni kola pres stromy, uplne super :D
    - trochu jsem podcenil jidlo. Celou cestu jsem prezil na dvou kopeckach zmrzliny (asi 45km) a na cca 80km jsem si dal tatranku. Jako ta tatranka/pivo prisla v pravou chvili uz jsem zacinal citit, ze nastupuje hladak a to by byl pruser tech zbyvajicich 20km.
    - zbyvalo mi cca poslednich 16km, mydlim si to po silnici, po leve strane je chodnik, jde po nem nejakej typek a praskne tam s sebou... rikam si, picooooo, otocil jsem kolo, jel k nemu a vidim, ze typek pri vedomi. Tak dam kolo na stranu a rikam mu, jste v pohode? On, jo, jo jsem a kouka na me jak na andela. Rikam mu, zkusime vstat? Typek (cca 60 let, hubenej) jo, zkusim to a ja mu rikam, Vam trochu pomuzu. Zvedl jsem ho a rikam, co se deje? Pil jste? Nevedel jsem jestli je ozralej, ale je fakt, ze z nej vubec netahlo, a typek rikal, ne, nepil jsem. Mam Vam zavolat zachranku? ne, to je v pohode, nepotrebuju zachranku. Ok, potrebujete cukr? Mam tamhle v lahvi coca colu. A on, ze ne... Rikam mu, kam jdete? A on mi rika, no domu to mam jeste 6km. Ja si rikam ty voleeeeee, to neee. A ptam se ho, kam jdete? A on rika, ze do Hnevic '(vesnice je vzdalena cca 500m). Rikam mu, hele, jezdi tu spousta aut, jedno Vam zastavim, at Vas v te vesnici vyhodi. A on, ne, to je v pohode, to dojdu. Tak jsem se s nim rozloucil a jel svoji cestou. Tak snad dosel...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam