Tak konecne pokoreno prvni kilo v tomhle roce. Asi to budu muset zkusit na te silnicce, jestli to je o tolik veselejsi nez na biku :D
Jako plan byl cca 60km. Ale dozvedel jsem se, ze synovec hraje fotbal, tak jsem si rekl, ze tam se musim podivat, takze se to trochu natahlo.
- rekl bych, ze bylo bezvetri, takze parada
- jednou jsem tlacil do kopce v terenu... (chcalo ze me jak z vola, ale proste nejlehci prevod a ani hovno, proste po 50km jsem do toho kopce fakt nemohl
- pak jsem jeste tlacil asi 2km v mirnem klesani. Stromy pres cestu, blato pres celou cestu, proste neprujezdne a to podlejzani stromu a prenaseni kola pres stromy, uplne super :D
- trochu jsem podcenil jidlo. Celou cestu jsem prezil na dvou kopeckach zmrzliny (asi 45km) a na cca 80km jsem si dal tatranku. Jako ta tatranka/pivo prisla v pravou chvili uz jsem zacinal citit, ze nastupuje hladak a to by byl pruser tech zbyvajicich 20km.
- zbyvalo mi cca poslednich 16km, mydlim si to po silnici, po leve strane je chodnik, jde po nem nejakej typek a praskne tam s sebou... rikam si, picooooo, otocil jsem kolo, jel k nemu a vidim, ze typek pri vedomi. Tak dam kolo na stranu a rikam mu, jste v pohode? On, jo, jo jsem a kouka na me jak na andela. Rikam mu, zkusime vstat? Typek (cca 60 let, hubenej) jo, zkusim to a ja mu rikam, Vam trochu pomuzu. Zvedl jsem ho a rikam, co se deje? Pil jste? Nevedel jsem jestli je ozralej, ale je fakt, ze z nej vubec netahlo, a typek rikal, ne, nepil jsem. Mam Vam zavolat zachranku? ne, to je v pohode, nepotrebuju zachranku. Ok, potrebujete cukr? Mam tamhle v lahvi coca colu. A on, ze ne... Rikam mu, kam jdete? A on mi rika, no domu to mam jeste 6km. Ja si rikam ty voleeeeee, to neee. A ptam se ho, kam jdete? A on rika, ze do Hnevic '(vesnice je vzdalena cca 500m). Rikam mu, hele, jezdi tu spousta aut, jedno Vam zastavim, at Vas v te vesnici vyhodi. A on, ne, to je v pohode, to dojdu. Tak jsem se s nim rozloucil a jel svoji cestou. Tak snad dosel...