• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Nejsem silena cyklistka, ja vyrazim driv nez ona :) Dorazila jsem asi v 21:30 uz.
    FINSON
    FINSON --- ---
    AETHER: Jasně, já jenom žertoval 😁
    ANGELINE: No je fakt, že přes pole za tou cyklostezkou, kde jsem fotil, se ozývalo houkání a skřeky - buďto nějaká akce, nebo si někdo u baráku nechal zapnutou zvukovou smyčku z Halloweena 😅
    WEWERKA: Když člověk s normálním denním režimem takhle nejezdí do jedné v noci, tak to jde...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ANGELINE: Nocni vylety jsou super. Treba ted v utery jsem si dala popracovni 100 a 80 km z toho uz za tmy.

ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    FINSON: Pro me by byl jak z hororu. Ale zas to tempo by bylo paradni!
    AETHER
    AETHER --- ---
    FINSON: No mozna jsem mela pockat do tmy, az se husa vic stravi. Jak je to mastne a tezke, tak dve hodiny nestacily.
    FINSON
    FINSON --- ---
    AETHER: A jak jinak chceš tu husu spálit? 😅

Já dnes myslel, že nevyběhnu vůbec, ale pak se mi uvolnil čas navečer - už je tady zase ta doba, kdy toho okolo sebe člověk moc nevidí. Na kole by mě to takhle sralo, ale běh v těchhle podmínkách je pro mě takový meditativní...

AETHER
    AETHER --- ---
    Jit behat po huse nebyl muj nejlepsi napad.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    U Kladna mlha a teplota tam skocila na 3C. U Nizboru mlha zmizla a teplota vzrostla na pohodovych 6C.

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Po delší době konečně trochu času se projet... Včera bylo krásně, sice ráno nula, ale přes den i sedm stupňů, dneska to bylo podobné, jen ráno o dva stupně tepleji, ale skoro bezvětří, to se musí využít. Lepší nula bez větru než třeba 5 s větrem :-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Prvních 15km trochu bahýnka podél Klenice a protivítr. Pak pěkně po silnici s větrem v zádech a u Jizery už to zase nějak foukalo proti.
    Příště už to vidím na rukavice a na návleky na trerty.

FINSON
    FINSON --- ---

Tady jsem myslel na kolegu Jopse:

A tady zase na kolegyni Wewerku:

🙂
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    CUBE: podle opravených dat na strava 4x:-) už nemám sílu to z těch hodinek opravovat:-)
    CUBE
    CUBE --- ---
    SSTTAANNAA: tyjo, 800 výškových metrů.. Kolikrát si ten Chlum šel?:)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SSTTAANNAA: jinak dnes jsme si vzal dovolenou, protože mělo být hezké počasí a ono opravdu bylo...

MB panoramata:-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Trochu se projít...

FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Myslel jsem na tebe, ale myslím, že se míjíme časově :-(
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: aaa, muj revir :D
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Venku hnus, tak svižnější poobědní procházka. Pro mně určitě lepší než běh :-)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    To počasí dnes pecka, tak jsem přemýšlel na dnešek nad dovolenou, ale nakonec jsem šel darovat plazmu z v rámci odpočinku jsme pak vyrazil na oběd do Tahouna.

FINSON
    FINSON --- ---
    A ještě dneska se zadařilo.
    Sluníčko super, chvílemi i hřálo, ale na těch rovinách pod Mělníkem bez stromořadí teda střašně fučí 😬

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam