• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Tak ale to je fér 🙂
    SSTTAANNAA: Lesní cesta hladší než hlavní asfaltka na Odolenou Vodu 🥹
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Po stopách Lawi tour GT
    Ve Svatojiřském lese moc krásně namotáno a na polňáčkách by si občas polámal nohy i mamut:-)

ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    MAEQ: je nas tu takovych vic.
    FINSON
    FINSON --- ---
    MAEQ: Díky 😊 Ona je to trochu provokace, pořád si moc dobře pamatuju, jak jsem začínal v tempech přes 8 min/km, a to už jsem byl trochu rozhýbaný z kola a nějakou dobu pracoval na běžecké technice.
    Ale jinak Strava to lakuje na růžovo a automaticky odmazává zastávky, podle Garmina to bylo 7:03 /km 😁 A tady šlo fakt o celkový čas a nižší tepy - což se nevydařilo úplně 100%, ale tak trénink nemusí být ideální, hlavně že je...
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    FINSON: Krása. Jednoho dne bych se chtěl dožít toho, že 6:30 bude "pohodový běh v pomalém tempu" 😁😁
    FINSON
    FINSON --- ---
    Měl jsem běžet včera, což nedopadlo kvůli rodinnému programu, tak jsem vyrazil dnes - a bylo to dobře, dnes je mnohem lepší počasí.

FINSON
    FINSON --- ---
    Ty jo, dnes je fakt krásně!

Běžel jsem lesoparkem na kraji města a naběhl do takové roztroušené skupinky "vojáků" - v maskáčích, aktuální vzor AČR, bez vlajek, znaků a výložek, civilní batohy, mladí kluci tak 20+ i stříbrní chlapi vypadající na 50 - 60, všichni ve formě, i když ti mlaďoši vypadali trochu unaveně a nešťastně, trousili se po jednom až po třech, dohromady jich mohlo být kolem patnácti...
    Myslel jsem, že vojáci takhle mezi civil na výlety nechodí a na airsofťáky zase vypadali málo tacticool a neměli zbraně, navíc akce ve všední den v době oběda? Jinak se snažili proklouznout bokem mimo značené turistické cesty, kde se většinou pohybují jenom pejskaři nebo praštění běžci 😁

No neptal jsem se, co tam dělají, jenom jsem pozdravil, zahlásil, že jdu zleva, předběhl je, poděkoval a nenechal si rozhodit tempo...

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Na obrázku to vypadá lépe, než to ve skutečnosti bylo, protože foukal nepříjemný severák, ale bylo už hůř letos :-)

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska zase nejake ctvereckovani. Vlakem do Mirovic, unlocknout si dalsi zastavku v Cimelicich a pak uz s vetrem v zadech na libovy kopecky.
    U Spalenyho Porici se vitr obratil, ale to mi vadilo akorat kousek po statovce 19 do Nezvestic a pak jsem mela vitr povetsinou v zadech.
    72 km/h sjezdik u Mercina byl luxusni :) Normalne to tak moc nepoustim.
    Na prvni fotce zamek Zelena Hora, ten bude cil nekdy priste.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FLIPPER: a pak mám při té cyklistické zhubnout:-)

FINSON
    FINSON --- ---
    Mám teď na nějakou dobu v plánu takhle pomalé soboty - dnes to bylo poprvé a je to fakt změna: Na to, že většinu času mám pocit, že se flákám, tak po doběhu docela cítím nohy. A endorfiny takovýhle poklus vyplavuje stejně intenzivně jako sprinty, jestli ne víc 🤪

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    FLIPPER:
    Pohostinství U Kavalírů
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/nudebarata
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    SSTTAANNAA: Co to je za cyklohospodu?
    FINSON
    FINSON --- ---
    Tak už vím, k čemu jsou ty šipky - zítra musím na výklus jinam 😁

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnes nešlo odolat...první letošní návštěva oblíbené cyklohospůdky...

FINSON
    FINSON --- ---
    MAEQ: Vůbec nevím, k čemu tam ty šipky byly, ale náhodou mi to vyšlo tak, že jsem většinou běhal, jak ukazovaly 🙂
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    FINSON: A dokonce ti tam někdo sprejem ukazuje trasy :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Zrovna trávu jsem teda nevyfotil, ale fakt tam byla taky!

FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Rozumím, taky jsem sova. S čím to nemá nic společného? :-)
    Pamatuju si, jak jsem před těmi 4 roky jezdil na silničce v noci, když nebyl čas přes den - bylo to úžasný, jenom jsem pak nezvládal to spaní :-)
    No a ta písnička se mi při těchhle různých nočních příležitostech pořád připomíná, to album miluju :-)
    Jinak teď se mi daří usínat dřív, co pravidelně běhám...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: No tak ja jsem sova, ale to s tim nema nic spolecneho :) Kdybych mohla, chodim spat ve 4.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam