• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLIStrava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)
    Klub pro uživatele aplikace Strava. Pochlub se zajímavou fotkou s údaji o aktivitě. Až nám to jednou zatípnou, jako když to najdeme :)
    rozbalit záhlaví
    DEB
    DEB --- ---
    SMOKY: jakoze jak rychle kdyz ti fouka do ksichtu fen misto vetru?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DEB: musí člověk jet rychle, aby se uchladil :)
    DEB
    DEB --- ---
    SMOKY: ja jsem malem chcipla, moje termoregulace nula, vypnuto
    nevim jak to ostatní delaji, Posedla a Koa vcera dali tri kila v tom vedru

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Když vidím ty km ostatních, skoro jsem váhal jestli těch trapných 50km vůbec dávat 😅😂

SMOKY
    SMOKY --- ---
    Včera v tom vedru to štíplo

FINSON
    FINSON --- ---
    Ještě něco: Koukám na průměrné tempo na té necelé pětce a na desítce na začátku března. Jako mohl bych tu pětku svádět na dav za startem, kde se hůř předbíhalo (dost jsem kličkoval) a na to vedro, ale stejně... jako bych na těch 4:43 měl nějakou "rezistenci" 🤔
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    FINSON: v tom vedru to musel byt fakt masakr! my meli stesti a bezeli v utery, hehe.
    FINSON
    FINSON --- ---
    VITI: Jo, dusno bylo včera i dnes, je to náročný.
    Zóny mám nastavený podle spiroergometrického testu, byl teda už před rokem, ale nezdá se mi, že bych se až tolik posunul. Kdybych to bral podle maxima HR, tak to jsem do včerejška 182, z toho 90% (hranice Z5) je 164 tepů, nad tuhle hodnotu jsem se dostal na začátku třetí minuty běhu. Hodinky mi ale po závodu nahlásily, že mi naměřily nové maximum, a to 188 tepů. I podle něj začíná Z5 někde na 169 tepech a nad touhle hodnotou jsem byl za další minutu a půl 😆
    Výdrž v té vysoké intenzitě jde určitě posunout tréninkem, jenom teď nemůžu vyhrabat tu zprávu z měření, jak je to popsané v ní...
    RICK
    RICK --- ---
    VITI: zdá se ti to moc? co potom tohle :-DDDD to jsem nepochopil zas já (je to žena, 32 let)

VITI
    VITI --- ---
    FINSON: ono je ted velka vlhkost, to taky neni moc priznive.
    BTW mas dobre nastaveny zony? mi prijde divny byt 20+minut v Z5.
    BTW2 pred par dny jsem jel Tour de Kozovazy, tj zavod cca 2*900m a na zpatekcni ceste k autu, cca 40km po rovine, sem docela pletl nohama ;-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Ad následky závodění: Po té včerejší Stromovce se cítím výrazně hůř než po R60. Teď zpětně koukám, že hodinky mi včera na sluníčku na startu naměřily 36°C, potom jak se běželo pod stromy ve stínu, tak prý 31°C, přijde mi, že mě to v kombinaci s těmi 20 minutami v Z5 pocuchalo víc, než jsem čekal.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Samozřejmě, takhle bych to u tebe čekal, kdybych tušil, že pořizuješ nové kolo 🙂 Už jsem si o něm četl...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Je to teda allroad, takze ne cista silnicka, ale je to lizly gravelem.
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Píšu si, kdyby někdy, náhodou... ale ono je pěkný i tvarem, nejenom barvou.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    FINSON: Diky, moznost custom barvy je jeden z duvodu proc jsem si nekoupila dalsiho hnusnyho Canyona.
    FINSON
    FINSON --- ---

😂
    FINSON
    FINSON --- ---
    WEWERKA: Krásný kolo, congrats!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Docela narocny den. Vedro a kopce. Krom krize z rozpaleneho slunce to bylo fajn.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Ty dojezdy v noci jsou super. Prazdny silnice, krasny zapad slunce a vitr cestou zpet se pekne zmirnil.

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    Sokol na Vinohradech ma od uterka po mnoha dekadach tartan a ja jsem nadsenej.

je to fakt pekny, mekky, mezi krovim obcas clovek zahlidne hrad a celej Strahov. nema to chybu.

(byl jsem dat rozcvicku pred uterni 5k stafetou)

AETHER
    AETHER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam