• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    rozbalit záhlaví
    VIDA
    VIDA --- ---
    TRISSIE: Hm, zajímavá myšlenka. Milion by asi vidět byl. Aspoň u místního milionáře je hezky patrnej. Ale mohlo by bejt u vyššího čísla.

Navíc by mě zajímalo, jak se XP chovaj, když si smažeme nějakej jazyk. (Takový ty experimenty s klingonštinou a tak.) Zůstanou XP?

A tady máme odpověď na otázku, jestli má paní VIDA osobní život ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VIDA: pretekl counter pres milion celkem a zobrazuje mu to prvnich 6 cislic, takže celkem ma 1.018.150 a ty vidis 018.150, tedy 18.150. Nebo ma mozna 10.018.150, to tezko rict :-)
    VIDA
    VIDA --- ---
    SALVATOR: Jj, ono to na pozadí počítá asi dobře a je to jen bug zobrazování. Štvalo mě to, když sem bojovala o přežití. Jinak mě spíš zajímá, jak věci fungujou, a tahle appka je ráj pro entomology :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Eh, logo štítu samozřejmě, ne šrotu

VIDA: Jo, to by asi mohlo fungovat. Ale nechce se mi, tak to nechám, ať si to sedne samo :⁠-⁠D
    Ligu už nehoním, že nesestupuju je tak jako rak jistý, tak jde vo prd.
    VIDA
    VIDA --- ---
    SALVATOR: Hm, to se mi taky občas sekne. Pomáhá mi Windows metoda vystoupit a zase nastoupit.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA: Mě to teď v žebříčku ligy pro změnu ukazuje jiný xp a jiný pořadí když se tam podívám přes ikonu šrotu dole a jiný když v lekci nasbírám xp pro posun v žebříčku...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ok, tohle už je teda docela divný

VIDA
    VIDA --- ---
    Vrtá mi hlavou don felipe. Za tejden má 28 tisíc XP, ale v popisu níže má jen 18 tisíc celkem. Co je toto za matrix?

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Tak uz mam zase zvirata ! Dnes mi to hodilo mrtvou zelvu, mrtvou kachnu a mrtvou kocku :D ale aby to nebylo tak smutny, tak kucharka si hraje ve snehu a mam hruzu ze zeleniny.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    To jsou vety:))

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: dekuji vsem za spolupraci, je to tam!
    Ted si muzete byt jisti, ze uz vas budu srdickovat a zasypavat konfetami z cire naklonnosti a bez zistnych vedlejsich úmyslu :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Každý jazyk má své důležité fráze.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA: Ani já už je tam zase nemám.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Котеночкин!
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    NELLAS: Urania uvadi
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kdo to slyší? Tu znělku?

SARGO
    SARGO --- ---
    APRILMOUSE: MACSKA: Tak to jsme stejně, ale v zaostalých krajích na Vysočině, kde jsem v té době byla zahrabána, jsme měli ruštinu až do osmičky, protože prostě nebyli učitelé na nic jiného. Zasloužilé komunistky ruštinářky nám to ovšem dávaly pěkně sežrat. Na střední jsem tak přišla k němčině i angličtině s absolutní nulou v hlavě, a dohnat ostatní bylo zoufalství a beznaděj a dodnes si tu frustraci pamatuju, i tramátko letité z toho bylo :-D
    Tuhle jsem si mechanický stroj po dlouhé době zkusila a nechápu, jak jsem na tom mohla psát takové štosy papírů - a že mě sousedi nevynesli v zubech :-D
    VIDA
    VIDA --- ---
    Tak mi zase zmizely ikonky spolubojovníků na cestě. Jako přežiju to, ale spíš by mě zajímalo, co sledovali nasazením a co byl důvod to zase odstranit (pokud to nejni bug). Koukala sem na jejich blogýsek, ale tyhle drobnosti asi nediskutujou.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    IDLE: tak to jsme stejně, ale psací stroje jsem chytla mechanické. Azbuku jsem stihla zapomenout.
    IDLE
    IDLE --- ---
    APRILMOUSE: Já jsem 1979, takže tu ruštinu jsem fakt chytla jen těsně, v páté třídě. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam