• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELISEBBAH:
    ELISEBBAH: čeština je dost postapo

(ta kráva mi připomněla https://www.csfd.cz/film/8122-konec-srpna-v-hotelu-ozon/galerie/ , nevím proč)
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    ELISEBBAH: to by mě taky právě zajimalo. Objevilo se mi to tam dneska ráno.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zjistil sem díky Duolingu, že slovo móresy je dvojitej plurál. Mos je totiž v latině zvyk a od toho množný číslo je mores.
    Taky mi došlo, že rčení "kostky jsou vrženy" - alea iacta est je v originále jen jedna kostka - alea. Kdyby se to přeložilo z češtiny do latiny, bylo by to aleae iactae sunt.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    DURDIN: kdyz mam uceni z anglictiny, tak jo. A ostatnich jazyky ne.
    A proc to tam je? Nejde to nijak rozkliknout.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA: Jestli nepracuješ jako tester, tak bys měla.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Máte v newsfeedu taky "why"?

DURDIN
    DURDIN --- ---
    QUANTI: pf, rajčata. Můj kůň jí zásadně jen šály ;)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Ale tak tohle by se mohlo cizincum hodit :)

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Pro zabavu delam cestinu (protoze francouzstina zacina byt nudna a fait mi to dava jedno a to samy dokola) a mam velmi uzitecny vety.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    Koho zajímá, jestli má VIDA osobní život. Mě zajímá, jestli kůň jí rajčata ;)

VIDA
    VIDA --- ---
    TRISSIE: Hm, zajímavá myšlenka. Milion by asi vidět byl. Aspoň u místního milionáře je hezky patrnej. Ale mohlo by bejt u vyššího čísla.

Navíc by mě zajímalo, jak se XP chovaj, když si smažeme nějakej jazyk. (Takový ty experimenty s klingonštinou a tak.) Zůstanou XP?

A tady máme odpověď na otázku, jestli má paní VIDA osobní život ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VIDA: pretekl counter pres milion celkem a zobrazuje mu to prvnich 6 cislic, takže celkem ma 1.018.150 a ty vidis 018.150, tedy 18.150. Nebo ma mozna 10.018.150, to tezko rict :-)
    VIDA
    VIDA --- ---
    SALVATOR: Jj, ono to na pozadí počítá asi dobře a je to jen bug zobrazování. Štvalo mě to, když sem bojovala o přežití. Jinak mě spíš zajímá, jak věci fungujou, a tahle appka je ráj pro entomology :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Eh, logo štítu samozřejmě, ne šrotu

VIDA: Jo, to by asi mohlo fungovat. Ale nechce se mi, tak to nechám, ať si to sedne samo :⁠-⁠D
    Ligu už nehoním, že nesestupuju je tak jako rak jistý, tak jde vo prd.
    VIDA
    VIDA --- ---
    SALVATOR: Hm, to se mi taky občas sekne. Pomáhá mi Windows metoda vystoupit a zase nastoupit.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    VIDA: Mě to teď v žebříčku ligy pro změnu ukazuje jiný xp a jiný pořadí když se tam podívám přes ikonu šrotu dole a jiný když v lekci nasbírám xp pro posun v žebříčku...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ok, tohle už je teda docela divný

VIDA
    VIDA --- ---
    Vrtá mi hlavou don felipe. Za tejden má 28 tisíc XP, ale v popisu níže má jen 18 tisíc celkem. Co je toto za matrix?

ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Tak uz mam zase zvirata ! Dnes mi to hodilo mrtvou zelvu, mrtvou kachnu a mrtvou kocku :D ale aby to nebylo tak smutny, tak kucharka si hraje ve snehu a mam hruzu ze zeleniny.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    To jsou vety:))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam