• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RUTHLESS: Jo. Holky jsou kamošky, to nemuzu říct :-D

QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Jé, záložka s azbukou. Já tam v řečtině mám Omegu :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak když máte hotový jazyk a uděláte celé denni opakování (ráno je vždy nové od nuly), sova zatancuje.

QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Asi jo, ale získat jakýkoli základy cizího jazyka považuju za užitečnou věc, ať už jsem nebo nejsem conversational. Rozšiřuje mi to obzory. Netvrdím o sobě, že mluvím X jazyky, když jsem ve třetí unit na Duolingu :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    SHEALA: reklamy na duo, no, ma Teemu byla snad každá během Vánoc. Teď už ale mám prakticky pokaždé reklamu jen na nějaké hry a to se střídají dvě. Občas (velmi málo) padne reklama na něco s jídlem, kde si nějaká slečna cpe do pusy pizzu, mě to teda případne spíš nechutné, než by mě to nějak lákalo si objednat donášku. Takže si teď nevzpomínám, od koho ty reklamy konkrétně jsou. Ale občas jim to prokliknu, ať ze mě něco maj. Na Korejsou JE jsem teda reklamu ještě neměl.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SHEALA: Reklamy na duu nemam, ale korejci - oni ten tendr na JE mysli dost vazne
    Uz jsem se v praxi setkala s jinym odvetvim, kde se snazili pusobit, aby pozvedli povedomi o tom, ze jizni korea existuje prave v souvislosti s JE
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Strasne me fascinují reklamy na duolingu. Pochopitelne temu. Jo a taky
    - inkovlozky
    - rude růže na metrové stopce
    - korejská jaderná elektrárna.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Nam se ta pearl liga nejak rozjela

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Ahoj, tak jsem začala se španělštinou na Duolingo a stala se z toho závislost ;)
    Mám tam přezdívku Proste_lo ;) Kdybyste si mě někdo chtěl přidat do kontaktů, budu ráda.
    Jinak aktuálně na prvním místě v safírové lize.. Pokud mě někdo dohání s body, začínám intenzivně studovat ;))
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    KASUMI: Jj, taky mi řekli, že kdybych se moc nudil, že by mě přehodili, ale pro mě je to hlavně o rozmluvení, takže nudit se fakt nebudu. .)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ATOMINATOR: Mne nabidli, ze kdyz to bude moc easy, preradi me do dalsiho levelu
    Ale ja si to rada projdu cely, i kvuli lepsi vyslovnosti a pokud budu mit min domacich ukolu, tim s miminem lip :)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    KASUMI: Jsem na tom podobně. Po 13 měsících hebrejštiny jsem se přihlásil na Ulpan, abych se nějak zabavil, protože mě štve absence konverzačních cvičení v Duolingu.
    Paní mi volala, abychom se domluvili, kam mě teda zařadí a po krátkém ujasnění, kdo volá, na mě spustila pomalu hebrejsky. Což jsem teda tak trochu čekal, ale doufal jsem, že ne. Navíc jsem byl v práci, takže jsem jí občas nerozuměl. Ale asi bylo vidět, že něco přece jen ovládám, protože to zhodnotila: „Je vidět, že to ze sebe dost taháte, ale občas to zase proložíte něčím dost pokročilým.“
    Tak jsme se domluvili na jemně pokročilých, s čímž jsem souhlasil, protože si asi chvíli budu muset navyknout na to, že se mnou vůbec někdo mluví. Ale zpětně si říkám, že jako první hovor to nebylo tak špatné. :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... a B3da je další takový. Ale včera jsem si taky trošinku zlomečkem přispěla, jsem zvědavá, jestli dneska večer zvládnu něco přihodit nebo už nebude kam :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CROSS, TUILE: no vy dva si můžete podat tlapku! :-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SHEALA: a za pár lekcí po tobě navíc bude chtít, abys nejedla mravence :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    TUILE: Mě to nijak nepohoršuje :-]
    TUILE
    TUILE --- ---
    CROSS: brzy me nikdo nebude na friendquesty chtit :/
    CROSS
    CROSS --- ---
    TUILE: no děkuju pěkně :-]