• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kuuuu... já zapomněla, že je neděle. Tak já to zkusím před půlnocí, no. Ale asi vypadnu z diamantové zase :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tse. Jak ví, že zrovna piju kafe!?

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Duo přitvrzuje, ale Řekové se stále staví na stranu dobra

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Som sa nedavno tesila, ze mi poslednu dobu duo nejak podozrivo celkom funguje.

Tak mi teraz zaratal jednu lekciu dvojmo (snad body za ukoly zajtra nezmiznu) a pre zmenu sa zas vobec nedostanem k poradiu v lige. To mam za to.. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Shut up and take my money!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Duo ako kozena brasna :)

NELDE
    NELDE --- ---
    TRISSIE: Mně to párkrát neuznalo, ale chyba byla v jiném slově, kde třeba nebyla správně shoda. Příklad překlep "il ragazzo alti" to opravovalo na "la ragazza alta", ale "il ragazzo alto" to vzalo v pohodě.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Italština mi také obvykle bere různé varianty, jen pokud je tam jiná chyba, tak mi hází tu genderově odlišnou verzi. Naštěstí ale označí, kde byla ta jiná chyba.
    Sice mají ty rody svoje výhody, ale bez nich je to jednodušší. Děti na základce by mohly vyprávět.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak to bude zase nějaká aktualizace.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: neměla, to mě samozřejmě napadlo taky :-(
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Mne uz to tiez par krat v spanielcine neuznalo "nespravny" rod.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Neměla jsi tam ještě jinou chybu? Mám pocit, že mi němčina i španělština uznávala oboje, když byla věta jinak správně.
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRISSIE: francouzština bere obvykle obě varianty
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já nemám nic proti LGBT+ menšíně, ale trochu mě sejří, že si musím v duolingu pamatovat, kdo je hetero a kdo homo, protože jinak mi to hází chyby ve větách typu "my friend is very nice" - jestli to má být "meine Freundin" nebo "mein Freund".
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Včera jsem trefila sovu v letu...

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    E42: Mna to tam strasne vytaca. Hlavne teda to, jak hodia nove slovo ako uz naucene a od nich zobrazeny preklad nevezmu.
    E42
    E42 --- ---
    SHARKIE: Český kurz španělštiny musel být dělaný aspoň zčásti strojově, neustále v něm něco reportuju (bez odezvy).
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ehm..

CROSS
    CROSS --- ---
    AETHER: první :-]

LORD_DE_SEIS: u sovy je náhoda všechno. Nebo naopak nic. Taky by mě to zajímalo, začal jsem nějak kolem osmý večer.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: hele a to se přihlašujete v pondělí večer v domluvený čas a nebo je to prostě náhoda?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam