• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Dobře... Zůstávám u magora :)))
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    QUANTI: co koukám do statistik, tak nejvíc jsem dal za den 12319, takze mozny to urcite je...nezbyva nez doufat, ze byla treba nemocna a ted uz na to nebude mit cas :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Já ho občas udělám synovi a to funguje. Sama ho prakticky nevidím, protože většinou mám trojitý z minulého dne a snažím se udělat co nejdřív buď jedničku, nebo dvojku, čímž se mi prodlužuje.

Ale chci poděkovat za tip s opravováním mistakes - já je tam měla nashromážděný, většinou jsem je ignorovala, pokud mi to neporučil daily quest, tak jsem je dohnala ve všech jazycích a je to velmi uspokojivé a občas se to hodí, perfect lesson za pět vteřin :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Elvira je dobrý magor, nebo teda nejspíš sdílený účet. Patnáct tisíc za den snad není fyzicky možný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Ja si väčšinou vystačím s 3x :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELLAS: Mne to robi teraz necely tyzden. Takto sustavne, kazdy den. Predtym to obcas blblo, obcas slo a poslednu dobu vacsinou fungovalo spravne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: To mi nefunguje od doby, čo ho zaviedli. Ak mi vyprší 3x, tak to 1,5x oznámi a nespustí.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak sa mi nezaratava ten 1,5x bonus. Som myslela, ze mi to robi, ked skocia 2 naraz, ale dnes som ich mala po jednom. Ukazal sa, bod za ukoly pribudol, ale minuty nebezia a bonus sa neaplikuje. Ani po restarte.

Uz niekolko dni po sebe mi to nefunguje.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Obávám se, že jsem ve finále narazil...

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: To se dělá takové to gesto s rukou, ne?
    Signal for Help - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Signal_for_Help
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: Jistě chápu. Kdybys potřebovala pomoct, třikrát mrkni.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALVATOR: Spíš jsem si prostě tak zvykla 🤷🏼‍♀️
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: To už je nějakej stockholmskej syndrom, ne?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Uáá, já bych si to strašně pustila. Ale musím odolat.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Taky jsem se kvalifikovala do finále, teda jsem popravdě dost překvapená. Let the bloodbath begin
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Uf, zvládla jsem postup. Ale 11 a půl tisíce bodů, to už nikdy nechci opakovat.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    7 min pred koncom som sa omylom dostala na 1. miesto. 😃 A tak dufala, ze sa to ten za mnou nedozvie, pretoze sa mi dnes zase nezaratal 1 bonus a ja sla poslendych par minut bez nich s minimom bodov. A vyslo to. 😃

QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAAJAA: ajo legendary! to mě nenapadlo, já to strašně nerada dělám, ale čtení nebo příběhy by asi byla možnost :))

dcera mi nahrála asi 200 XP na šachovejch turnajích, mně nejdou, jí jo ;) jsem devátá, tak uvidím, jestli to udržím, kdyžtak ještě dám pár těch legendek. Díky za tip!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ale legendary čtení jsou přesně pro tuhle příležitost :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    možná se to takhle na poslední chvíli už nezobrazuje - já teď koukám, že tam tu možnost požádat taky už nemám (na postup kašlu, proto jsem se hecla do turnaje, aby mi pak stačila jedna udržovací lekce)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam