ono se to pise trochu tezko. Dneska jsem byl na pohrbu blizkeho cloveka, cinnost, kterou fakt nemam moc rad, bylo napsano, pouze v rodinnem kruhu. A strasne me potesilo kolik lidi prislo, takova ta stara garda, ty lidi, se kteryma se clovek videl treba pred deseti lety a ma je fakt rad (travil s nima detstvi a proste strasne fajn lidi), ale znate to, nase cesty se rozesly (rodiny, prestehovani a fakt dlouho jsme se nevideli...) A po pohrbu jsme na parkovisti domluvili, ze ja budu organizator (uh eh, nechapu, ze vybrali me, kterej jakekoliv planovani absolutne nesnasi a je to v tomhle naprosto nespolehlive hovado :D ) a domluvili jsme, ze kveten/cerven se proste sejdeme, protoze jim vsem rikam, doprdele, pojdme se nekdy sejit u jine akce, nez jsou pohrby....
Bylo to takove zvlastni, pohreb, ale obcas jsem u sebe pozoroval takovy ten usmev diky tem lidem, co prisli.
Asi to zni divne, ale fakt zajimavej den.
A myslim, ze jsme to nekteri zapili svedomite (ja jsem v pohode, ale uz mi pise manzelka bratranka, ze ten to nase tempo nedal a bleje ostosest... :) )