• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MULTICAT: och :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Retrospektiva Morandiho v Miláně! A já na něj půjdu. Pokud najdu čas. Sen.

Děkuji tati a mami! <3
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    JOPS: Potěšilo mě, že sem to dal! :-) Ale teda nepochybně v tom hraje roli, že jediný moje "fitness" jsou kruháče s TRX, kde se jede furt na střed těla, dá se to vytrénovat a je to něco jinýho, než klasický posilování. Ale když sem byl poprvé na TRX, tak jsem právě čuměl na ty 40+ milfky, co neměly figuru jako tady slečna, ale dávaly to podobně a my borci sme tam upocený funěli :-)

nicméně tady jede advanced věci, kterýma si člověk bez posílenýho středu může odrasit bedra
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Kolegyně mi v práci promlouvají do duše.
    K1: Nemůžeš na šéfovou používat ty svoje vtipy. Jak není Češka, tak je jí tenhle humor cizí.
    K2: Vždycky byla komisní a jak ji povýšili, tak si teď hlídá, jestli jí něco nepodrývá autoritu. Mohlo by ti to škodit.
    Já přikyvuju, mají pravdu. Mýho tátu vtípky podobnýho ražení stály místo B-1 v Makru, takže vím, že to tak chodí. Ještě kolegyně prosím, aby mě koply pod stolem, nebo mi skočily do řeči, když se jim bude zdát, že se k něčemu takovému chystám. Asi za dvě minuty vchází šéfová.
    Š: Holky, odcházím dřív, manželovi se něco udělalo na hlavě, tak ho vezu k doktorovi.
    K1: Ježiš, co se mu tam udělalo?
    Š: Vyrostly mu tam takový... takový...
    Já: Parohy?

Není mi pomoci.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nejdřív jsem četla, že rád jedl konzervy, a vůbec mi to nepřišlo divné. Ovšem energetický kaplan, to je ještě jiné kafe :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Asi už by bylo záhodno pro lidi s barevnýma čtverečkama udělat extra klub. :)
    Connections
    Puzzle #187
    🟩🟩🟩🟩
    🟦🟪🟨🟪
    🟦🟦🟦🟦
    🟪🟪🟪🟪
    🟨🟨🟨🟨
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: jednomu vězeňskému kaplanovi jsem spravovala portfolio :D Jeden z mych nejoblíbenějších klientů. Měl rad klasický zahraniční rock, rad jezdil na konzerty a vzdy jsme si dobře popovídali. :) Na kaplana mi prisel takovy moc energeticky, temperamentní - jiny, nez bych si kaplana představovala :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MICHELLEDANIELS: pobavilo me ze vezensky kaplan je husita :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nastává konec roku, sem tam asi přiletí nějaká "pohlednice" od kolegů v práci, jak se máme rádi a jak jsme si byli celý rok oporou. Teď mi přišla jedna od kolegy, se kterým se mi dobře pracuje, tak mě to až nemístně potěšilo.
    Zmetek mě předběhl, mám v plánu tohle korporátní plácání se po zádech praktikovat koncem příštího týdne.
    SM3
    SM3 --- ---
    Zlatý český ručičky :))
    „Nic pro slabé povahy.“ Video ukazuje, jak drony z Česka likvidují Rusy - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/vizim-drony-ukrajina-rusko-cesko.A231215_115846_zahranicni_aha
    CROSS
    CROSS --- ---
    Pobavil smalltalk se sekuriťákem, co u mě hledal výbušniny na letišti v Bukurešti.
    — Odkud jste?
    — Z Český republiky
    — Česká republika! Tam znám jenom Dobříš.

Asi spisovatel.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Asi nemůžu říct, že vyloženě potěšilo nebo pobavilo, ale zajímavý koncept kalendáře vězeňské služby...

VIDA
    VIDA --- ---
    ATUARFIK: V tomto ohledu mě ve středu pobavilo, že proces odbavení na poště nejvíce urychlili lidé, kteří nevydrželi čekat. CzechPoint v Praze v Jindřišské. Otevřeny tři z osmi CzechPointích přepážek. Přede mnou 27 čísel. A ono to u téhle služby docela trvá. Jeden pár tam byl 25 minut.
    Nejsem žádný amatér, takže jsem s sebou měla dostatek tekutin, potravu na dva dny a spacák. A protože slabší kusy odpadly, přišla jsem na řadu po krásných 76 minutách.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADELHAIDA: Nejdřív jsem četla I wish I HAD an angel a trošku mě zmátli ti Kelly Family :D... ale říkala jsem si, že by z toho muž úplně infarktovat nemusel, pokud není nějaký hodně těžký pozér...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Vždycky takhle před Vánoci dostanu chuť zavýt si "I wish I were an angel". Tak to pustím na YT a syn (3 roky), zmaten hřívama členů Kelly Familly prohlásí: "Jé, heavy metal!" a muž metalák dostane málem infarkt :-D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    vždycky když parkujem na chodově si vzpomenu na tohle :-D každodenní realita

Banjo Band Ivana Mládka: Koukejte Vycouvat [1978]
    https://www.youtube.com/watch?v=WxQyLRRAWk4
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Já nevím, co děláte, je to přece logickej krok. Co jinak se všema těma lidma ze zavřenejch poboček?
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam super kolegy :D

mame dost podobne zajmy, obcas u kaficka probereme nase uspechy a neuspechy pri prekonavani rekordu v behu/chuzi/fitko/kolo atd...

a takhle sedime u toho kafe a rikam hosi, nasel jsem video, kde holcina 20 minut predcvicuje cviky na pupek plus stred tela :D Nazev videa hezky "20 MIN KILLER ABS + CORE - No Equipment, Home Workout"

tak jsem se hecl, ze to zkusim

ty vole, jako respekt k te babe co predcvicuje a tvari se jako ze nic a hlavne to je bez jedineho strihu :D Vydrzel jsem do cca 13 minuty, kde nasadi plank, ale po cca 30 vterinach toho planku jsem odpadl. Ty moje brisaky proste uplne umrely a ja padl a konecna. Snazil jsem se jeste pokracovat v dalsich cvicich, ale uz to neslo, ja nebyl ani schopnej si z lehu sednout :D

A kolega rika, ty jo, to me zajima, posli mi to video. Poslal jsem ho a pise, ty vole, plank jsem jeste dal, ale pak uz taky konecna, to uz fakt neslo :)

Tady mate odkaz a muzete si to taky zkusit, doporucuju na velke televizi a trochu mista :)

20 MIN KILLER ABS + CORE - No Equipment, Home Workout
    https://www.youtube.com/watch?v=x33O9qGN_us
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam