• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOUDY: Vánoce na sněhu nebyly minimálně patnáct let. Škoda
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Venku slunicko a 10 stupnu. Tahle zima za me zatim celkem v poradku.
    SITH
    SITH --- ---
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Za babičkou přišla na kafe kámoška, prej že ji chce vidět, než jí babička odjede na měsíc do cizích krajů.

Jsem v jiným patře za dvěma zavřenejma dveřma, a stejně zřetelně slyšim, jak vtipkujou, smějou se, a vůbec dělaj bordel jak dvě puberťačky.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Začala jsem jíst ještě ten den, co jsem se nechala rozhodit.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    fusky za 2k :-D jako jsou moc pěkný, to jo

SITH
    SITH --- ---
    Jak nazveme tohle naše nové město?

BAAL
    BAAL --- ---
    Delivery od ID Kalhotka!

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Best of favorite dance moves | Best of favorite dance moves | By Ed People
    https://fb.watch/o_JLYFsJOS/
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    BATMAN x GAIL LEWIS: When you steal in Gotham #batman #shorts w/ @DarrylMayes
    https://www.youtube.com/shorts/zcdq4Ngqrgw
    SITH
    SITH --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MULTICAT: och :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Retrospektiva Morandiho v Miláně! A já na něj půjdu. Pokud najdu čas. Sen.

Děkuji tati a mami! <3
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    JOPS: Potěšilo mě, že sem to dal! :-) Ale teda nepochybně v tom hraje roli, že jediný moje "fitness" jsou kruháče s TRX, kde se jede furt na střed těla, dá se to vytrénovat a je to něco jinýho, než klasický posilování. Ale když sem byl poprvé na TRX, tak jsem právě čuměl na ty 40+ milfky, co neměly figuru jako tady slečna, ale dávaly to podobně a my borci sme tam upocený funěli :-)

nicméně tady jede advanced věci, kterýma si člověk bez posílenýho středu může odrasit bedra
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Kolegyně mi v práci promlouvají do duše.
    K1: Nemůžeš na šéfovou používat ty svoje vtipy. Jak není Češka, tak je jí tenhle humor cizí.
    K2: Vždycky byla komisní a jak ji povýšili, tak si teď hlídá, jestli jí něco nepodrývá autoritu. Mohlo by ti to škodit.
    Já přikyvuju, mají pravdu. Mýho tátu vtípky podobnýho ražení stály místo B-1 v Makru, takže vím, že to tak chodí. Ještě kolegyně prosím, aby mě koply pod stolem, nebo mi skočily do řeči, když se jim bude zdát, že se k něčemu takovému chystám. Asi za dvě minuty vchází šéfová.
    Š: Holky, odcházím dřív, manželovi se něco udělalo na hlavě, tak ho vezu k doktorovi.
    K1: Ježiš, co se mu tam udělalo?
    Š: Vyrostly mu tam takový... takový...
    Já: Parohy?

Není mi pomoci.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MICHELLEDANIELS: Nejdřív jsem četla, že rád jedl konzervy, a vůbec mi to nepřišlo divné. Ovšem energetický kaplan, to je ještě jiné kafe :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Asi už by bylo záhodno pro lidi s barevnýma čtverečkama udělat extra klub. :)
    Connections
    Puzzle #187
    🟩🟩🟩🟩
    🟦🟪🟨🟪
    🟦🟦🟦🟦
    🟪🟪🟪🟪
    🟨🟨🟨🟨
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: jednomu vězeňskému kaplanovi jsem spravovala portfolio :D Jeden z mych nejoblíbenějších klientů. Měl rad klasický zahraniční rock, rad jezdil na konzerty a vzdy jsme si dobře popovídali. :) Na kaplana mi prisel takovy moc energeticky, temperamentní - jiny, nez bych si kaplana představovala :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam